Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΠΡΟΣΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Λυπηρά όσα συμβαίνουν…»

«Λυπηρά όσα συμβαίνουν…»

Ανακοίνωση από το Σωματείο ΑΕΛ σχετικά με την απόφαση μη συμμετοχής της γυναικείας καλαθοσφαιρικής ομάδας στο νέο πρωτάθλημα:

“Το Διοικητικό συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού μέσω της παρούσας ανακοίνωσης, θα ήθελε να ενημερώσει το μεγάλο κόσμο της ΑΕΛ, ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την επιτροπή του τμήματος της Γυναικείας Καλαθόσφαιρας, σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε όσον αφορά την συμμετοχή της ομάδα μας στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας της γυναικείας καλαθόσφαιρας για την περίοδο 2022-23.

Τα όσα συμβαίνουν στον κόσμο της Γυναικείας Καλαθόσφαιρας είναι πραγματικά λυπηρά και αναμένουμε την άμεση ανταπόκριση από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας αλλά και από όλους τους αρμόδιους φορείς, καθώς η γυναικεία καλαθόσφαιρα έχει δυστυχώς μπει σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Ευελπιστούμε, όπως ακούσουν τις ανησυχίες του Σωματείου μας αλλά και των άλλων σωματείων, καθώς η προσπάθεια θα πρέπει να είναι συλλογική για το καλό και μόνο του Αθλήματος. Ο Αθλητισμός είναι μέρος της κοινωνίας μας, είναι το μέλλον των παιδιών μας και θα πρέπει να τον φυλάμε σαν κόρη οφθαλμού.

Το τμήμα της γυναικείας καλαθόσφαιρας συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά με όλες τις ομάδες του και συνεχίζει να διατηρεί τόσο την πρώτη ομάδα του όσο και τις ακαδημίες του σε όλες της ηλικίες. Το Δ.Σ του σωματείου μας είναι δίπλα στο Γυναικείο τμήμα και στηρίζει τις προσπάθειες του τμήματος για την προάσπιση αρχικά της Γυναικείας Καλαθόσφαιρας αλλά και την πρόοδο του αθλήματος.

Η Αθλητική Ένωση Λεμεσού θα συνεχίσει να γράφει ιστορία σε όλα τα αθλήματα, εντός και εκτός γηπέδων.

Με εκτίμηση,
Αθλητική Ένωση Λεμεσού”.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης