Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜε επιτυχία το 18οΠαγκύπριο Πρωτάθλημα και ο 2ος Διεθνής Αγώνας Κλειστής Κωπηλασίας

Με επιτυχία το 18οΠαγκύπριο Πρωτάθλημα και ο 2ος Διεθνής Αγώνας Κλειστής Κωπηλασίας

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022 από τις  3-8 μμ. στην Αίθουσα Πολλαπλής Χρήσης του Δημοτικού Σχολείου Παλώδιας στη Λεμεσό., το 18ο  Παγκύπριο Πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας. Το Πρωτάθλημα διεξήχθει παράλληλα με το 2ο Διεθνή Αγώνα Κλειστής Κωπηλασίας (2nd Cyprus IndoorRowingChallenge) που διοργάνωσε  το Κωπηλατικό Κέντρο Λεμεσού και το Σωματείο Περικλής Δημήτριου μέλη της Ομοσπονδίας μας .

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο  Δήμαρχος Ύψωνα κ. Παντελής Γεωργίου, ο  κ. Μιχαλής Μιχαηλίδης Επιστημονικός Προϊστάμενος του Κέντρου Αθλιατρικών  Ερευνών Κύπρου, το πρώην  Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ κ. Στέλιος Στυλιανού  και ο κ. Γιάννος Ζησιμίδης εκ μέρους του Αθλητικού Γραφείου του Δήμου  Λεμεσού.

Σε χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας κ. Χριστόδουλος Χριστοδούλου ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν για την άρτια διοργάνωση των αγώνων. Ευχαρίστησε επίσης όσους τίμησαν με την παρουσία τους  τους αγώνες. Ιδιαίτερες ευχαριστίες δόθηκαν στον στο Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Παλώδιας και Πρόεδρο της Σχολικής Εφορείας για την παραχώρηση της αίθουσας για την διεξαγωγή των αγώνων.

Η Ομοσπονδία τίμησε τον κ. Στέλιο Στυλιανού  για την διαχρονική του στήριξη  προς την Κυπριακή Κωπηλασία, κ. Στυλιανού για την στήριξη  του προς την Ομοσπονδία, που επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά με την  παρουσία του στους αγώνες.

Ο πρόεδρος ευχαρίστησε επίσης  τον  ΚΟΑ και το διαχρονικό μας  χορηγό  ΟΠΑΠ  και τους χορηγούς , UNICARS και Medochemie. 

Στο αγωνιστικό μέρος συμμετείχαν 49 αθλητές από 5 διαφορετικά  Σωματεία και Ομίλους. Πρώτος στον πίνακα μεταλλίων ήταν το Σωματείο Νηρέας Ύψωνα με 4 χρυσά,  3 αργυρά,  δεύτερο το Κωπηλατικό Κέντρο Λεμεσού με 4 Χρυσά, 1 Αργυρό και 5 Χάλκιναστην και στη τρίτη θέση ο Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου . Ο Αθλητικός και Κωπηλατικός Σύλλογος Μαρίνας  Λεμεσού με 1 χρυσό, 1 αργυρό και 1 χάλκινο έλαβε την τέταρτη θέση. Στην πέμπτη θέση  οΝαυτικός Όμιλος Λεμεσού με 3 αργυρά και 3 χάλκινα.

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

16 Νοεμβρίου 2022

 ΣΩΜΑΤΕΙΟ/ ΟΜΙΛΟΣΧΡΥΣΟΑΡΓΥΡΟΧΑΛΚΙΝΟ
1Σωματείο Νηρέας Ύψωνα430
2Κωπηλατικό Κέντρο Λεμεσού415
3Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου321
4Αθλητικός και Κωπηλατικός Σύλλογος Μαρίνας Λεμεσού111
5Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού031

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης