Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜετάλλιο στην κολύμβηση μετά από 13 χρόνια!

Μετάλλιο στην κολύμβηση μετά από 13 χρόνια!

Η Κάλια Αντωνίου τερμάτισε στην τρίτη θέση των 50μ. ελεύθερο της κολύμβησης στον τελικό των Μεσογειακών Αγώνων και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Στην έκτη θέση τερμάτισε η Άννα Χατζηλοΐζου. Περισσότερα σε λίγο…

Ακόμη μία επιτυχία για την αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν. Αυτή τη φορά η αποστολή μας κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο με την Κάλια Αντωνίου στα 50 μέτρα ελεύθερο στο κολύμπι Γυναικών, καθώς η αθλήτρια μας τερμάτισε στην 3η θέση με χρόνο 25.06, με διαφορά πέντε χιλιοστά του δευτερολέπτου από την 2η Σλοβένα Κλάνκαρ (25.01), ενώ πρώτη τερμάτισε η Ισπανίδια Κάμπο με χρόνο 24.97.

Επίσης στον τελικό προκρίθηκε και η Άννα Χατζηλοΐζου, η οποία τερμάτισε στην 6η θέση με χρόνο 25.55.

Oι δύο αθλήτριες μας συμμετείχαν στα προκριματικά στη δεύτερη σειρά, με την Κάλια να τερματίζει στην πρώτη θέση και η Άννα στην τρίτη.

Μετάλλιο στην κολύμβηση μετά από 13 χρόνια

Από τους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα το 2009 στην Ιταλία έχει να πάρει μετάλλιο στην κολύμβηση η αποστολή μας. Έτσι το χάλκινο μετάλλιο της Κάλιας στην κολύμβηση είναι το πρώτο μετά από 13 χρόνια. Τότε στην Ιταλία κατέκτησε χρυσό μετάλλιο η Αναστασία Χριστοφόρου στα 50 μέτρα πρόσθιο.

Αποκλεισμός στο ανδρικό

Στα 100 μέτρα ύπτιο στους άνδρες δεν τα καταφέραμε και αποκλειστήκαμε, με τους Σοφοκλή Μούγη και Φίλιππο Ιακωβίδη να σημειώνουν χρόνο τερματισμού 58.01 και 58.19, τερματίζοντας στην 16η και 17η θέση αντίστοιχα. Οι δύο αθλήτριες συμμετείχαν στην τρίτη σειρα των προκριματικών, πραγματοποίησαν το καλύτερο τους, όμως δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό.

ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΚΟΕ-ΕΑΚ: Θεόδωρος Τσιολάκης

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης