Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΝέο υπερσύγχρονο γήπεδο Τοξοβολίας Ολυμπιακών προδιαγραφών

Νέο υπερσύγχρονο γήπεδο Τοξοβολίας Ολυμπιακών προδιαγραφών

Σε μια ανακοίνωση η οποία ταράζει τα νερά στον χώρο της Τοξοβολίας προχώρησε η εταιρεία Korantina Homes.

Όπως αναφέρει στις επίσημές της σελίδες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η εταιρεία σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας αποφάσισαν την κατασκεύη ενός υπερσύγχρονου γηπέδου στις εγκαταστάσεις του Cap St Georges Hotel & Resort.

Το νέο γήπεδο θα πληροί τις προδιαγραφές για να φιλοξενούνται διεθνείς αγώνες τοξοβολίας αλλά και για να προπονούνται αθλητές υψηλών επιδόσεων, Ολυμπιονίκες και εθνικές ομάδες τοξοβολίας από το εξωτερικό.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε ένα χρόνο Οκτωβρίου 2023 και είναι ήδη προγραμματισμένο να φιλοξενήσει το 7ο Μεσογειακό Κύπελλο Aphrodite στις αρχές του επόμενου Νοεμβρίου, αγώνες που θα είναι ορόσημο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Μάλιστα τον επόμενο μήνα σε Διεθνές Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στην ο ιδιοκτήτης της Korantina Homes, Γιώργος Ιωάννου και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας Ανδρέας Θεοφυλάκτου, θα ξεναγήσουν στην περιοχή που θα γίνει το έργο τους είκοσι εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τοξοβολίας.

Η τοξοβολία είναι ένα Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό άθλημα που σήμερα θεωρείται μια από τις πιο δραστήριες Ομοσπονδίες στην Κύπρο με καθημερινές δραστηριότητες και διοργάνωση διεθνών αγώνων κάθε χρόνο.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης