Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Diagwnismosfeb23 Ltbanner
Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ προεδρικός απολογισμός για το 2022

Ο προεδρικός απολογισμός για το 2022

Το 2022 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για τον πρόεδρο της ΚΟΚ, Ανδρέα Μουζουρίδη, ο οποίος έκανε τον απολογισμό του μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook…

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Μαρτιος 2022: Ανάληψη του Eurobasket 2025 και ταυτόχρονη συμμετοχή της Εθνικής Ανδρών, κάτι που για πρώτη φορά συμβαίνει στον Κυπριακό αθλητισμό σε τελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Μάιος 2022: Επανεκλογή στην προεδρία της Ομοσπονδίας.

Ιούνιος 2022: Εθνική Γυναικών 3×3 – χρυσό μετάλλιο και πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία του Κυπριακου αθλητισμού σε τελική φαση Ευρωπαϊκής διοργάνωσης (FIBA 3×3 Europe Cup)

Ιούλιος 2022: Εθνική Γυναικών – Συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Μικρών Χωρών της FIBA και χρυσό μετάλλιο για πρωτη φορά στην ιστορία της Εθνικής Γυναικών.

Σεπτέμβριος 2022: Πρωτη φορα διοργάνωση 3Χ3 στην Λευκωσία

Επίσης μέσα στο 2022 είδαμε στο CBF TV να εκτοξεύονται οι μεταδόσεις αγώνων, σε πέραν των 25 ανα εβδομάδα σε μέσο όρο, ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΚΟΚ μπόρεσε να προσφέρει εκατοντάδες προϊόντα της Εθνικής Κύπρου σε μικρούς και μεγάλους σε όλο το νησί.

Το 2022 ήταν μία χρονιά γεμάτη και ιστορική για την Κυπριακή καλαθοσφαίριση.

Νιώθω περήφανος για όσα πετύχαμε και παράλληλα ευλογημένος για τους συνεργάτες μου, γιατί χωρίς αυτούς τίποτα από τα πιο πάνω δεν θα ήταν εφικτό.
Χρόνια Πολλά με υγεία και ευλογία!!

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης