Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠαράδοση στον Παύλο Κοντίδη της επιταγής του Σχεδιασμού Χαριστικών Παροχών

Παράδοση στον Παύλο Κοντίδη της επιταγής του Σχεδιασμού Χαριστικών Παροχών

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε με τον Ολυμπιονίκη μας Παύλο Κοντίδη, στο οίκημα του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού για την επίδοση της επιταγής του στο πλαίσιο του Σχεδιασμού Χαριστικών Παροχών (πριμ του Οργανισμού).

Στη συνάντηση τους που έγινε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου2023,ο Πρόεδρος του ΚΟΑ συνεχάρη τον Παύλο Κοντίδη για τις διαρκείς διακρίσεις του και του ευχήθηκε να συνεχίσει να πορεύεται στον άκρως επιτυχημένο δρόμο που έχει χαράξει. «Έκανες την Κύπρο μας πολλές φορές περήφανη», είπε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης στον Ολυμπιονίκη μας, ο οποίος επέστρεψε για λίγες μέρες στην Κύπρο πριν συνεχίσει την προετοιμασία του για τους επόμενους αγώνες του, με τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024 να αποτελούν τη μεγαλύτερη πρόκληση του.

Σημειώνεται ότι η επίδοση των επιταγών στους αθλητές, αθλήτριες και προπονητές που εντάσσονται στον Σχεδιασμό αυτό έγινε στις 17 Ιανουαρίου 2023 σε ειδική εκδήλωση στον ΚΟΑ, αλλά όσοι απουσίαζαν στο εξωτερικό για την προετοιμασία τους παραλαμβάνουν τις επιταγές τους με την επιστροφή τους στην Κύπρο.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης