Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Diagwnismosfeb23 Ltbanner
Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣημαντική ενίσχυση με τη διεθνή Αμερικανίδα Stalzer!

Σημαντική ενίσχυση με τη διεθνή Αμερικανίδα Stalzer!

Η πετοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα ανακοίνωσε την απόκτηση της Αμερικάνας Lindsay Stalzer! Μεγάλη κίνηση από τους κυανόλευκους για τα κυπριακά δεδομένα. Υπήρξε διεθνής με τις Η.Π.Α.

Δείτε την ανακοίνωση:

Η Αμερικάνα διεθνής Lindsay Stalzer φόρεσε τα «κυανόλευκα» 

Το πρωτάθλημα μπήκε σε κρίσιμη καμπή και μπορεί να βρίσκει τον Property Gallery Απόλλων στην κορυφή του πίνακα, ωστόσο έχουμε αναφέρει αρκετές φορές ότι δεν χάνουμε την ευκαιρία να ενισχύσουμε την ομάδα μας, έτσι ώστε να γίνεται καλύτερη, για να φτάσει στον τελικό προορισμό. 

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, ο Property Gallery Απόλλωνα ανακοινώνει την συμφωνία με την Αμερικάνα διεθνή ακραία, Lindsay Stalzer, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα μας στην τελική ευθεία της σεζόν. 

Πρόκειται για μια αθλήτρια που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις και μόνο το γεγονός ότι ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας της Αμερικής, είναι ενδεικτικό της αξίας της. Οι τελευταίες διοργανώσεις που συμμετείχε ήταν το NORCECA Championships 2021 και το Pan American Cup 2021. 

Η Lindsay Stalzer έχει πλούσια καριέρα και στα Ευρωπαϊκά γήπεδα, καθώς αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα της Γερμανίας, Γαλλίας, Πολωνίας, Ισπανίας, Ελβετίας και Φιλανδίας. 

Καλωσορίζουμε λοιπόν την Lindsay Stalzer στον Απόλλωνα και της ευχόμαστε τίτλους και διακρίσεις με την φανέλα του «Θεού» στο στήθος.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης