Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣπουδαία επιτυχία για την Εθνική μας στον Διεθνή Γύρο Ελλάδος!

Σπουδαία επιτυχία για την Εθνική μας στον Διεθνή Γύρο Ελλάδος!

Μεγάλη επιτυχία για την Εθνική μας Ομάδα στον Διεθνή Γύρο Ελλάδος  με τον αρχηγό της ομάδας μας Ανδρέα Μιλτιάδη να κερδίζει την πρωτοπορία στα Σπρίντ Αναβάσεων με 20 Πόντους έναντι 13 του δευτέρου αθλητή.

Την ιδιά στιγμή διατηρείται στην  7η θέση της γενικής κατάταξης του αγώνα μόλις 15 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρωτοπόρο  του αγώνα με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά στο αυριανό 4ο και τελευταίο εταπ του Αγώνα.

Ο Αντρέας Μιλτιάδης στέφεται King of the Mountains του διεθνή γύρου Ελλάδας 2023 αν κερδίσει 3 πόντους στα αυριανά σπριντ αναβάσεων   και ο δεύτερος αθλητής να κερδίσει όλα τα σπριντ αναβάσεων.

Εκπληκτική και η παρουσία των υπόλοιπων αθλητών μας ακολουθώντας τις οδηγίες του ομοσπονδιακού μας προπονητή κ. Ανέστη Κουρμπέτη έδωσαν κάθε δυνατή βοήθεια στον αρχηγό της ομάδας  προστατεύοντας τον από αχρείαστες σπατάλες δυνάμεων.

Σήμερα ο αγώνας ξεκινάει από την περιοχή της Costa Navarino θα εκκινήσει και το 4ο και τελευταίο ετάπ της φετινής διοργάνωσης (βόρεια της Πύλου), θα κατευθυνθεί προς την ενδοχώρα και αφού περάσει από το παλάτι του Νέστορα στον λόφο του Εγκλιανού, θα επιστρέψει στα παράλια, για να κινηθεί κατά μήκος του Κυπαρισσιακού κόλπου και να τερματίσει στην Αρχαία Ολυμπία, έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά ολόκληρης της υφηλίου. Στον τόπο που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα ολοκληρωθεί ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος του 2023, πιθανότατα σε ένα ακόμη μαζικό σπριντ.

Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασί

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης