Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤεντόγλου γεμάτος...χρυσάφι!

Τεντόγλου γεμάτος…χρυσάφι!

Την κυριαρχία του στο μήκος πιστοποίησε για μία ακόμη φορά και σε ένα ακόμη ραντεβού ο Μίλτος Τεντόγλου. Ο 24χρονος πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου για τρίτη σερί διοργάνωση. Μετά το 2019 και το 2021, ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στην Κωνσταντινούπολη με καλύτερη επίδοση στον τελικό του μήκους στα 8,30μ., από την πρώτη του προσπάθεια.

Ο Γρεβενιώτης άλτης… έκοψε τα πόδια των αντιπάλων του μπαίνοντας από νωρίς δυναμικά στον αγώνα. Στο δεύτερο άλμα του έκανε 8,16μ., το τρίτο ήταν άκυρο, στο τέταρτο έφτασε στα 8,05μ. και στο πέμπτο 8,07μ. Στο έκτο, έχοντας ήδη εξασφαλίσει το χρυσό, πήδηξε 8,29μ., ενώ από τα μεγάφωνα έπαιζε συρτάκι!

Μοναδικός που έδειξε ικανός να απειλήσει τον Τεντόγλου ήταν ο Τομπίας Μοντλέρ. Ο Σουηδός έκανε 8,19μ. στο δεύτερο άλμα του (καλύτερη προσωπική του επίδοση για φέτος) και 8,14μ. στο τρίτο, αλλά είχε αρκετά άκυρα και δεν κατάφερε να βελτιώσει την επίδοσή του. Έτσι περιορίστηκε στο ασημένιο μετάλλιο, ενώ τρίτος ήταν ο Ρουμάνος Γκαμπριέλ Μπιτάν με 8,00μ. στην πέμπτη του προσπάθεια.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης