Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΑπόλλων: Ηφαίστειο που σιγοβράζει η Λεμεσός

Απόλλων: Ηφαίστειο που σιγοβράζει η Λεμεσός

Η προσμονή είναι τεράστια για το σημερινό παιχνίδι

Λίγες ώρες έμειναν για το παιχνίδι στο Τσίρειο ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Άρη. Η Λεμεσός μοιάζει σαν ένα ηφαίστειο που σιγοβράζει, με την προσμονή των Απολλωνιστών για τον τίτλο να είναι τεράστια.

Οι φυγάδες ζουν και αναπνέουν για το ματς το απόγευμα μετρώνοντας τις ώρες και τα δευτερόλεπτα. Μετά από 16 ολόκληρα χρόνια ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν την επιστροφή της ομάδας τους στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ο Απόλλων βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην κατάκτηση του 4ου πρωταθλήματος στην ιστορία του. Θα επιδιώξει τη νίκη κόντρα στον Άρη για να το τελειώσει από την προτελευταία αγωνιστική και να πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο, ο οποίος αναμένεται να κατακλείσει το Τσίρειο.

Τα εισιτήρια για τη Δυτική κερκίδα έγιναν ανάρπαστα από τους φυγάδες όπως ήταν φυσιολογικό, ενώ είναι δεδομένο ότι θα βρεθούν Απολλωνίστες και στην Ανατολική καθώς τα εισιτήρια του Άρη ήταν σε ελεύθερη προπώληση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία της ομάδας της Λεμεσού μπαίνει στην τελική ευθεία, με τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ να καταστρώνει τα τελικά του πλάνα για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής. Ο Γερμανός θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει με στόχο να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη που θα ισοδυναμεί με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πηγή24sports

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης