Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Diagwnismosfeb23 Ltbanner
Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΈκλεισε στις 10.300 η χωρητικότητα του γηπέδου της Λεμεσού

Έκλεισε στις 10.300 η χωρητικότητα του γηπέδου της Λεμεσού

Το γήπεδο της Λεμεσού θα ολοκληρωθεί με τη συνολική διάθεση των θέσεων να ανέρχεται στις δέκα χιλιάδες τριακόσια (μαζί με τα boxes), όπως επιβεβαιώθηκε σήμερα σε ευρεία σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στην σύσκεψη, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης παρευρέθηκαν οι Πρόεδροι των Σωματείων Λεμεσού, Απόλλωνα, ΑΕΛ και Άρη, καθώς και ο Πρόεδρος και η Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Μάριου Πελεκάνου, κατά τη σύσκεψη συζητήθηκε εκτενώς το θέμα που αφορά τη χωρητικότητα του νέου σταδίου της Λεμεσού και επιβεβαιώθηκε ότι το γήπεδο ολοκληρώνεται όπως έχει σχεδιαστεί, χωρίς καμία παρέκκλιση σε θέματα εμβαδού και χωρητικότητας.

Όπως είπε ο κ. Πελεκάνος, οι Πρόεδροι των τριών σωματείων εξέφρασαν την βούληση τους να ακολουθήσουν τις νέες μη δεσμευτικές συστάσεις της ΟΥΕΦΑ, αναφορικά με το ζήτημα που αφορά την ασφάλεια και την άνεση των θεατών, γεγονός που εκ των πραγμάτων οδηγεί σε μείωση των διαθέσιμων θέσεων.

Υπενθύμισε ότι ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε 12.600 θέσεις, ενώ με τη διαρρύθμιση που γίνεται μετά από την εισήγηση των ομάδων, ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων θα ανέρχεται στις 10.300. Πρόσθεσε, τέλος, πως κατά τη σύσκεψη επιβεβαιώθηκε ότι οι εργασίες προχωρούν κανονικά και αναμένεται το στάδιο να παραδοθεί στις 25 Αυγούστου, ως είχε προγραμματιστεί στη βάση των χρονοδιαγραμμάτων που είχαν τεθεί.

ΠηγήΚΥΠΕ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης