Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΗ Κύπρια τενίστρια Ραλούκα Σερμπάν κατέκτησε το W60 Bellinzona στην Ελβετία

Η Κύπρια τενίστρια Ραλούκα Σερμπάν κατέκτησε το W60 Bellinzona στην Ελβετία

Τη μεγαλύτερη επιτυχία της κυπριακής γυναικείας αντισφαίρισης, σημείωσε η Ραλούκα Σερμπάν, κατακτώντας τον τίτλο στο πρωτάθλημα που έγινε στην Ελβετία, W60 Bellinzona.

Σύμφωνα με την ΟΑΚ, η 24χρονη αντισφαιρίστρια ξεκίνησε την προσπάθεια της από τα προκριματικά σημειώνοντας δύο νίκες και στη συνέχεια ήταν ασταμάτητη μέχρι τον τελικό σημειώνοντας συνολικά επτά συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Στον τελικό νίκησε την Νο1 του ταμπλό, την Εκατερίνα Γκοργκότζε από τη Γεωργία που βρίσκεται στην 115η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Η νίκη της Ραλούκας την ανέβασε 68 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, φτάνοντας στην 226η θέση, πολύ κοντά στην πιο ψηλή που κατείχε το 2019 (204).

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι προοπτικές είναι καλές για ακόμη ψηλότερη θέση, ενώ στόχος της Ραλούκας είναι η συμμετοχή στα προκριματικά είτε του Roland Garros, είτε του Wimbledon σε λίγες εβδομάδες.

Αυτή την εβδομάδα η Ραλούκα Σερμπάν συνεχίζει την παρουσία της στην Ελβετία συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα του Chiasso (W60).

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, τοποθετήθηκε στο κυρίως ταμπλό, και η κλήρωση την έφερε αντιμέτωπη στον Α΄ γύρο με το Νο2 του ταμπλό, την Μικαέλα Μπουζαρνέσκου από τη Ρουμανία, Νο123 στο κόσμο.

Η ΟΑΚ συγχαίρει την Ραλούκα Σερμπάν για την επιτυχία της, και της εύχεται όπως συνεχίσει την ανοδική της πορεία.

ΠηγήΚΥΠΕ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης