Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΠΡΟΣΗ Κύπρος παρέλαβε το EuroBasket 2025

Η Κύπρος παρέλαβε το EuroBasket 2025

Η επίσημη παραλαβή των καθηκόντων διοργάνωσης του Ευρωμπάσκετ, ενόψει του 2025, έχει πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής (18/09) κατά την διάρκεια του μικρού τελικού του αγώνα ανάμεσα στην Γερμανία και την Πολωνία.

Οι τέσσερις διοργανώτριες χώρες του Ευρωμπάσκετ 2022 (Τσεχία, Γεωργία, Γερμανία, Ιταλία) σε μία όμορφη τελετή, παρέδωσαν την «διοργάνωση» στις τέσσερις χώρες που θα φιλοξενήσουν το 42ο Ευρωμπάσκετ, το 2025.

Την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εκπροσώπησε στην τελετή ο πρόεδρος, Ανδρέας Μουζουρίδης.

Οι τέσσερις όμιλοι του Ευρωμπάσκετ 2025 θα πραγματοποιηθούν στη Κύπρο, Πολωνία, Φινλανδία και Λετονία, με την τελευταία να διοργανώνει και τους αγώνες για την τελική φάση.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας παράδοσης του Ευρωμπάσκετ ενόψει του 2025, ο πρόεδρος της ΚΟΚ, Ανδρέας Μουζουρίδης, ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΚΟΚ:

«Η ανάληψη του ενός ομίλου για το Ευρωμπάσκετ 2025 έγινε πλέον και με κάθε επίσημο τρόπο και είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Κύπρος μας βρίσκεται στις διοργανώτριες χώρες μίας τεράστιας διοργάνωσης σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο.

Είμαστε σίγουροι πως ο κάθε φίλος του αθλητισμού και της καλαθοσφαίρισης στη Κύπρο θα νιώθει χαρούμενος που θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει αγώνες του Ευρωμπάσκετ στη Κύπρο, με παρουσία φυσικά και του δικού μας αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, κάτι που μας γεμίζει με ακόμα περισσότερη υπερηφάνεια.

Εμείς πλέον σηκώνουμε μανίκια και ξεκινάμε δουλειά, καθώς θέλουμε σε τρία χρόνια να είμαστε πλήρως έτοιμοι για να υποδεχτούμε το Ευρωμπάσκετ στη χώρα μας και να διοργανώσουμε την σπουδαία αυτή διοργάνωση».

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης