Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΕΛΑΕΛ vs Ντόσα σημειώσατε άσσο!

ΑΕΛ vs Ντόσα σημειώσατε άσσο!

Μια δικαστική διαμάχη τεσσάρων χρόνων έλαβε τέλος και νικήτρια αναδείχθηκε η ΑΕΛ. Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Ο πρώην αμυντικός των γαλαζοκίτρινων, Ντόσα Ζούνιορ, τη σεζόν 2019-20 (Χειμώνα, προτού μπει το ’20), αποφάσισε να τερματίσει μονομερώς το συμβόλαιό του με τη Λεμεσιανή ομάδα και προσέφυγε στη FIFA για να διεκδικήσει μάλιστα οικονομική αποζημίωση.

Το αρμόδιο δικαστικό όργανο της παγκόσμιας ομοσπονδίας δικαίωσε τον ποδοσφαιριστή και υποχρέωνε την ΑΕΛ να καταβάλει ένα ποσό κοντά στις 250.000 ευρώ στην πλευρά του ποδοσφαιριστή, ωστόσο, η διοίκηση Ανδρέα Σοφοκλέους αποφάσισε να εφεσιβάλει και να προσφύγει στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο CAS καθώς θεωρείτο άδικη η συγκεκριμένη απόφαση.

Υπερασπιστικό όπλο της ΑΕΛ κάτι που ωφέλησε στο να κερδίσει τη μάχη, το γεγονός ότι θεωρήθηκε παράνομος ο τερματισμός του Ζούνιορ, επιβάλλοντας του κιόλας να πληρώσει στο Λεμεσιανό σωματείο ένα ποσό της τάξης των 170.000! Η διαδικασία ολοκληρώθηκε πριν από μία εβδομάδα και η ΑΕΛ θα βγει και κερδισμένη από πάνω.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης