Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑπείθαρχη ομάδα, χωρίς νεύρο και ψυχή

Απείθαρχη ομάδα, χωρίς νεύρο και ψυχή

Δεν χωρεί καμιά αμφιβολία, πως η ήττα από την Πάφο, ή αν θέλετε ο τρόπος με τον οποίο έχασε η ΑΕΛ, ρίχνοντας λευκή πετσέτα στο δεύτερο ημίχρονο, προβλημάτισε. Δεν είχε ουσία η ΑΕΛ στο δεύτερο μισό του αγώνα και ο Χρίστος Χαραλάμπους, θα πρέπει να έβγαλε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα, είδε τα λάθη και τις αδυναμίες και στο διάστημα της διακοπής καλείται να διορθώσει πολλά. Αν επιθυμεί να δει την ομάδα του, να επιστρέφει στα αποτελέσματα θα πρέπει να δει με άλλο πλέον φακό την ομάδα του.

Οι φίλοι της ΑΕΛ, είδαν την ομάδα τους να βγάζει ψυχή και θέληση στα δύο πρώτα παιχνίδια, όμως στο «Στέλιος Κυριακίδης», τίποτε δεν δούλεψε σωστά στο β’ ημίχρονο. Καμιά γραμμή δεν απέδωσε, δεν υπήρχε συνοχή και γενικά φάνηκε μια αγωνιστική απειθαρχία, την οποία αξιοποίησε η Πάφος. Κάποιος θα πει, πως η αντίπαλος της ΑΕΛ, διαθέτει περισσότερο χρήμα και έχει φέρει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές.

Από την άλλη όμως δεν μπορεί η ΑΕΛ να συνεχίσει με τέτοια μυαλά στο πρωτάθλημα. Αν με κάθε αντίπαλο βάζει στη ζυγαριά τα μπάτζετ, δεν θα την βγάλει πουθενά αυτός ο δρόμος. Υπάρχει απόσταση μέχρι τον τερματισμό και ο προβληματισμός των τελευταίων 24 ωρων, μόνο θετικά μπορεί να φέρει για τους γαλαζοκίτρινους. Τέτοιες εμφανίσεις, είναι καλό να την αναλύεις με σοφία και να μπαίνουν όλα στο μιρκοσκόπιο για να βγαίνουν στο τέλος θετικά αποτελέσματα.

Υπάρχουν ερωτηματικά επίσης που πρέπει να απαντηθούν, όπως για παράδειγμα το θέμα με τον Μούριελ. Ψάχνει για νέα στέγη και έχει αναφέρει στους ανθρώπους της ΑΕΛ, πως αν δεν βρει ομάδα μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, τότε θα συνεχίσει στην ΑΕΛ! Η διοίκηση έχει τον λόγο. Από πότε οι ποδοσφαιριστές θέτουν τέτοιους όρους, δημιουργώντας προβλήματα στην ομάδα τους. Καλό είναι κάποια πράγματα να ξεκαθαρίσουν. Μιλάμε για την ΑΕΛ…
                           ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης