Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΕΛΑβραάμ: «Μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι...»

Αβραάμ: «Μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι…»

Tα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΛ ενόψει του αγώνα με την Ανόρθωση είναι πολλά, αλλά στην ομάδα της Λεμεσού δεν ψάχνουν δικαιολογίες. Ο Πλουτής Αβραάμ, εκπρόσωπος Τύπου της λεμεσιανής ομάδας μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ αναφέρθηκε στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την  επιστολή που στάληκε στην ΚΟΠ για το θέμα των παιχνιδιών των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων.

Οι δηλώσεις του

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας με τη συμπαράσταση του κόσμου μας. Είναι καθοριστικό το παιχνίδι για τη συνέχεια. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες».

Για τη βαθμολογία και τα μαζεμένα ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής: «Είναι νωρίς για να βλέπουμε την κατάταξη. Εμείς θέλουμε μόνο να κερδίζουμε οτιδήποτε και αν συμβεί στα υπόλοιπα παιχνίδια».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος είναι πάντα εκεί. Ειδικά φέτος επέστρεψε η μάζα του κόσμου της ΑΕΛ. Δίνουν ώθηση. Στεναχωριόμαστε που δεν μπορούμε να τους κάνουμε χαρούμενους σε κάθε παιχνίδι. Θα έπρεπε να ήμασταν πιο ψηλά. Είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός. Έχουμε να ξεπεράσουμε εμπόδια και ο κόσμος μας είναι το καλύτερο μας όπλο».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας μας να παίζουμε με αγωνιστικά προβλήματα. Ποτέ δεν το χρησιμοποιήσαμε ως δικαιολογία. Ο Φιλίποβιτς ήρθε ως μεγάλο όνομα, με καλό βιογραφικό. Δυστυχώς ήταν άτυχος δύο φορές. Θα λείψει για ακόμη δύο μήνες. Ο Πάβλοβιτς υπέστη διάστρεμμα, δεν είναι κάτι σοβαρό και θα είναι εκτός για λίγες μέρες. Πιθανότατα να χάσει και τον Απόλλωνα. Οι Τζάλμα, Μιραλάς και Τσέποβιτς ακολουθούν ατομικό. Δύσκολα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάποιος εκ των τριών αλλά απομένουν ακόμη κάποιες προπονήσεις. Εκτός θα είναι και ο τιμωρημένος Σάντος.

Για το φιλικό με ΠΑΟΚ: «Ερωτήθηκε ο προπονητής μας και είπε θα είναι “ΟΚ”. Θα χρησιμοποιήσουμε και παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Πολύς κόσμος θέλει να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Κανονίστηκε αυτό το παιχνίδι. Θα γίνει την 1 Δεκεμβρίου στο Τσίρειο. Λεπτομέρειες θα βγουν μετά το ματς με την Ανόρθωση».

Για το νέο γήπεδο: «Εδώ και καιρό οι προσωπικές μου εκτιμήσεις ήταν σωστές, ότι θα μπούμε στο νέο γήπεδο λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Ευελπιστούμε ότι μεταξύ 10 με 20 Δεκεμβρίου θα γίνει το πρώτο παιχνίδι. Είμαστε στην τελική ευθεία, έμειναν κάποιες λεπτομέρειες. Θέλουμε να μπούμε στο νέο γήπεδο και να είναι όλα έτοιμα».

Για τις επαφές της εταιρείας με το Σωματείο: «Δεν θα ήθελα να επέμβω στα θέματα του Σωματείου. Εμείς είπαμε πολλές φορές η ΑΕΛ είναι μία. Οτιδήποτε είναι να συζητηθεί θα γίνει μεταξύ του προέδρου του Σωματείου και του Ανδρέα Σοφοκλέους».

Για την επιστολή προς την ΚΟΠ: «Είναι ένα θέμα το οποίο χειρίζεται ο υπεύθυνος ακαδημιών της ΑΕΛ, ο κύριος Πάμπος Συμεού. Θα δούμε τι θα προκύψει τις επόμενες μέρες».

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης