Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΕΛ Αβραάμ:« Για νέο γήπεδο πάμε για Δεκέμβριο και ελπίζουμε...»

 Αβραάμ:« Για νέο γήπεδο πάμε για Δεκέμβριο και ελπίζουμε…»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ.

Αναλθτικά οι δηλώσεις του: 

Για τον αγώνα με την Πάφο: «Αρχικά συγχαρητήρια στην Πάφο για την νίκη σε ένα ματς που κύλησε μέσα σε αθλητοπρέπεια. Ίσως το 1ο ματς που χάσαμε χωρίς να δικαιούμαστε κάτι. Χάσαμε από τα δικά μας λάθη. Έπρεπε να είμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Κάναμε 2 καλά δεκαπεντάλεπτα αλλά δεν αρκούν για να κερδίσουμε μια ομάδα σαν την Πάφο».

Για την εξέλιξη του αγώνα: «Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, είχαμε διάθεση και φτιάξαμε ευκαιρίες στα πρώτα 15 λεπτά. Κόντρα στην ροή ήρθε το πέναλτι, μετά ήρθε η αναγκαστική αλλαγή και κάπου εκεί χάσαμε τον ρυθμό μας επηρεαστήκαμε. Στο 2ο ημίχρονο μειώσαμε αλλά η Πάφος έπαιξε έξυπνα και δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι. Είναι νωρίς να μιλάμε για καθοριστικά παιχνίδια. Εμείς συνεχίζουμε και είμαστε μέσα στους στόχους μας».

Για τον στόχο της ομάδας και την συνέχεια: «Στόχος η εξάδα και κοντά στα εισιτήρια της Ευρώπης. Θέλουμε να παραμείνουμε εκεί, η ομάδα δείχνει ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, χθες κάναμε πολλά λάθη αλλά πλέον είναι η στιγμή να δείξουμε χαρακτήρα. Δεν μπορείς ούτε να υποτιμήσεις αλλά ούτε να υπερτιμάς κάποια ομάδα. Είναι δύσκολα όλα τα ματς και θα κάνουμε στο τέλος τον απολογισμό».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Από τα παιχνίδια με τον ψηλότερο βαθμό δυσκολίας. Έχουμε και αγωνιστικά θέματα. Έχει κάρτες ο Σάντος και δεν ξέρω ποιο θα χάσει, μέχρι το απόγευμα θα το ξέρουμε. Ο Τζάλμα θα είναι σίγουρα εκτός αλλά πρέπει να περάσουν 2 μέρες για να περάσει από διαγνωστικές εξετάσεις. Οι πρώτες ενδείξεις λένε ότι θα χάσει 1 με 2 ματς».

Για το ότι έπαιξε πολύ λίγο ο Μιραλάς και την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας: «Ο Μιραλάς και ο Κατσανίκλιτς έχασαν κάποιες προπονήσεις. Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο μπήκαν κανονικά. Ο Μιραλάς είχε ενοχλήσεις το Σάββατο και δεν ήταν σε θέση να παίξει βασικός αλλά 20 λεπτά. Μπήκε στο τέλος για να πάρει χρόνο συμμετοχής αλλά ένιωσε ενοχλήσεις ξανά. Εξαιρετικά δύσκολο να παίξει με ΑΕΚ. Ξέρουμε τον λόγων των τραυματισμών. Υπάρχουν θέματα αλλά έγινε μεγάλη αλλαγή στο προπονητικό τιμ για να τα αντιμετωπίσουμε. Δεν θα τα χρησιμοποιήσουμε σαν δικαιολογία όμως. Όλοι οι παίκτες πρέπει να δίνουν τα πάντα για να αγωνίζονται».

Για το σχόλιο όσον αφορά την πολύ καλή φιλοξενία στην ομάδα της Πάφου: «Στόχος είναι να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στις φιλοξενούμενες ομάδες και τον κόσμο τους. Δεν πρέπει να υπάρχουν προκλήσεις. Με την Πάφο ήταν καλό το κλίμα και γενικά δεν είχαμε αντιπαράθεση με κάποια ομάδα».

Για το νέο γήπεδο της Λεμεσού: «Αυτό που ακούμε είναι ότι μέσα Νοεμβρίου πιθανότατα θα παραδοθεί το γήπεδο από την κατασκευάστρια εταιρεία στον ΚΟΑ. Από εκεί και πέρα θα χρειαστεί λίγος ακόμα χρόνος για το 1ο επίσημο παιχνίδι. Με τα δεδομένα που υπάρχουν πάμε Δεκέμβριο και ελπίζουμε πριν τα Χριστούγεννα να πάμε στο γήπεδο».

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης