Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΕΛΧωρίς απουσίες κόντρα στην Πάφο FC!

Χωρίς απουσίες κόντρα στην Πάφο FC!

Είναι αλήθεια πως στην ΑΕΛ περιμένουν το κυριακάτικο ματς με την Πάφος FC με μεγάλη ανυπομονησία, πηγαίνοντας για πρώτη φορά σε 90λεπτο με γεμάτο «οπλοστάσιο».

Ακόμα και οι παίκτες που βρίσκονταν στο ιατρικό δελτίο, δηλαδή οι Μιραλάς, Κατσανίκλιτς και Τζάλμα, βρίσκονται στη διάθεση του Γιανέφσκι. Το ίδιο και ο Φιλίποβιτς που ξεκίνησε προπονήσεις σε κανονικό ρυθμό. Η διαφορά αυτού του αγώνα με όλους τους άλλους είναι πως από τη στιγμή που η ΑΕΛ γεμίζει αγωνιστικά, μπορεί ο προπονητής να καταστρώσει το πλάνο χωρίς οποιονδήποτε περιορισμό.

Η ΑΕΛ, με τις συνεχόμενες νίκες έχει ανέβει βαθμολογικά, ωστόσο, για να έχουν ουσία όλα αυτά τα οποία έχει πετύχει, καλείται να συνεχίσει με νικηφόρα αποτελέσματα. O Γιανέφσκι κατάφερε να βελτιώσει αρκετά την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας. Στους τελευταίους 6 αγώνες έχει δεχθεί μόλις 1 τέρμα. Επιθετικά δεν τα πάει άσχημα η ΑΕΛ, μιας και έχει σκοράρει σε κάθε πρόσφατο 90λεπτο. Να υπενθυμίσουμε πως με τον προηγούμενο προπονητή ο απολογισμός ήταν 2 τέρματα υπέρ και 5 κατά.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης