Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΕΛ«Ευκαιρία για εξιλέωση…»

«Ευκαιρία για εξιλέωση…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβράαμ, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ».

Για την αγωνία ενόψει τελικού και τα pre-game parties των ΑΕΛιστών: «Σίγουρα όσο πλησιάζει η ώρα, η αγωνία κορυφώνεται για όλους στην ομάδα. Έτσι είναι η κουλτούρα του ΑΕΛίστα, να απολαύσει την παρουσία της ομάδας τους τον τελικό, αυτό συνηθίζεται με τα pre-game parties».

«Έμειναν περίπου 200 εισιτήρια στο νότιο πέταλο και αναμένουμε έως αύριο να εξαντληθούν και αυτά. Θα έχουμε μεγάλης στήριξη από τους οπαδούς μας. Θα είναι το όγδοό μας αν το πάρουμε και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε», είπε για την προπώληση των εισιτηρίων.

«Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας. Πλέον είναι η ώρα των παικτών και των προπονητών να μιλήσουν στο γήπεδο. Με μια αποτυχημένη σεζόν στο πρωτάθλημα, πολλά προβλήματα, έχουμε ευκαιρία για εξιλεωθούμε. Είμαστε σίγουροι πως οι ποδοσφαιριστές μας θα μπουν με δίψα και πάθος για την κατάκτηση του κυπέλλου. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες πιστεύω», σχολίασε στη συνέχεια και πρόσθεσε:

«Όλοι γνωρίζουμε πως ο νικητής θα είναι μόνο ένας και όλοι πρέπει να χειροκροτήσουμε τον νικητή και τον ηττημένο. Το όνομα του αντιπάλου είναι τέτοιο που δίνει και αξία στον νικητή. Πρέπει όλοι να συμπεριφερθούμε σωστά. Να ακολουθήσουμε όλοι τις οδηγίες τις αστυνομίας για να πάνε όλα καλά».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Κάποια προβλήματα ξεπεράστηκαν και εναπόκειται στον προπονητή μας ποιους θα επιλέξει για τον τελικό. Ο Φραντζής μέχρι και σήμερα θα δούμε κατά πόσο θα είναι έτοιμος να είναι στην αποστολή».

Για τον Σιμόν Μαρτσίνιακ: «Τιμή για το κυπριακό ποδόσφαιρο να έρθει ξανά ένας τέτοιος διαιτητής που σφύριξε και στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου. Ευχόμαστε στον ίδιο και σε όλη την ομάδα του καλή επιτυχία».

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης