Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Diagwnismosfeb23 Ltbanner
Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΕΛΕίχε ψυχή, είχε πάθος αλλά και σωστό κοουτσάρισμα!

Είχε ψυχή, είχε πάθος αλλά και σωστό κοουτσάρισμα!

Όταν η πρόκριση κρίνεται στη διαδικασία των πέναλτι, ενώ στα 120 λεπτά συν καθυστέρηση μένει στο 0-0, συνήθως οι ισορροπίες είναι λεπτές. Πόσα μπορείς να πεις για το πού υστέρησε και που υπερτέρησε η κάθε ομάδα από τις δύο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει τα εύσημα η ΑΕΛ για την πρόκριση εις βάρος του συμπολίτη της Απόλλωνα.

Τρεις ημέρες προηγούμενως έσπασε αήττητο σερί 11 παιχνιδιών του ΑΠΟΕΛ και ψες (11/1) με εννιά απουσίες, αντιμετώπισε τον Απόλλωνα. Δίχως πολλές επιλογές έβγαλε 90λεπτο και έξτρα χρόνο, ούσα πιο επικίνδυνη από τον αντίπαλό της βάσει ευκαιριών. Είχε ψυχή χιλίων λεόντων στο πρώτο λεμεσιανό ντέρμπι του Σταδίου «Αλφαμέγα» και στο τέλος δικαιώθηκε έστω και στη… ρωσική ρουλέτα.

Δίχως αμφιβολία είναι άξιος συγχαρητηρίων ο Τσεντομίρ Γιανέφσκι. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι ανέλαβε την ΑΕΛ όταν ήταν ουραγός της βαθμολογίας με το πέρας τεσσάρων αγωνιστικών, δεν ενέπνεε κανέναν και σίγουρα αυτό που παρουσιάζει λίγους μήνες μετά και με τόσα προβλήματα είναι κατά πολύ βελτιωμένο.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης