Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΕΛ«Είναι η δική μας σειρά να πάρουμε το κύπελλο απέναντι στην Ομόνοια...»

«Είναι η δική μας σειρά να πάρουμε το κύπελλο απέναντι στην Ομόνοια…»

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΛ, Χρίστου Χαραλάμπους για όσα δήλωσε στην διάσκεψη τύπου του τελικού κυπέλλου.


“Να ευχηθώ στον πρόεδρο μας αρχικά χρόνια πολλά. Τώρα για τον τελικό, σίγουρα νιώθω πολύ τυχερός που θα ηγηθώ αυτού του τεράστιου συλλόγου σε έναν τελικό. Είμαστε πανέτοιμοι, οι παίκτες μου έχουν τρομερή διάθεση αλλά το γήπεδο θα τα κρίνει όλα. Ένας τελικός είναι 50-50 και αυτό που μετράει είναι το πάθος και η ψυχολογική προετοιμασία των ποδοσφαιριστών. Ο κόσμος να σεβαστεί τον νικητή του τελικού για να πάμε όλοι ασφαλείας στα σπίτια μας. Όσον αφορά τους απόντες, θα τα καταφέρουν πιστεύω να είναι όλοι στην διάθεση μας. Για τους δυο χαμένους τελικούς με την Ομόνοια, στον πρώτο ήμασταν αρκετά άτυχοι, στον δεύτερο ήμασταν… μεθυσμένοι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, νομίζω ήρθε η ώρα να κερδίσουμε εμείς τον τελικό. Είναι η δική μας σειρά”.

Τι είπε ο Αντρέ Τεϊσέιρα:

“Ο τελικός του Κυπέλλου είναι 50-50. Παίζουν στον τελικό δύο μεγάλες ομάδες που αξίζουν να είναι στον τελικό. Ελπίζω να κάνουμε καλό παιχνίδι και να πάρουμε το Κύπελλο”.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης