Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΕκτός για ένα μηνα ο Μορέιρα, ευκαιρία για ανασύνταξη

Εκτός για ένα μηνα ο Μορέιρα, ευκαιρία για ανασύνταξη

Την ευθύνη για το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΛ θα έχουν οι Πλουτής Αβραάμ και Θεόδωρος Αντωνίου. Αυτή είναι η ενδοοικογενειακή απόφαση που προέκυψε με τους Μαρίνο Γεωργίου και Τηλέμαχο Τηλεμάχουν να συνεχίζουν στο διοικητικό συμβουλιο. Οι δυο, Πλουτής και Αντωνίου, θα αποτελούν και τον σύνδεσμο της ομάδας, με τον πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη.


Ο Μορέιρα, στο μεταξύ ταλαιπωρείται με θλάση και θα χρειαστεί ένα περίπου μήνα για να αποθεραπευτεί. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ θα χάσει σημαντικά παιχνίδια, με τον Χρίστο Χαραλάμπους να καλείται να καταστρώσει τα πλάνα του ενόψει Ομόνοιας, Απόλλων και Ανόρθωσης χωρίς ένα ενδεκαδάτο ποδοσφαιριστή.

Ακόμη, ο Πέταρ Φιλίποβιτς συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων αποφάσισε να τον έχει διαθέσιμο στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με την Ομόνοια και να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής (5ης) με τον Απόλλωνα.
Η διακοπή του πρωταθλήματος, αναμένεται ότι θα βοηθήσει την ΑΕΛ να ανασυνταχθεί, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, όπου την περιμένουν, μαζεμένα ντέρμπι. Με την Ομόνοια, τον Απόλλωνα και την Ανόρθωση.

Και οι τρεις αγώνες θα διεξαχθούν στο Άλφα Μέγα και θα είναι μια καλή ευκαιρία να μαζέψει δυνάμεις για να έχει βαθμολογικό ώφελος. Για την ΑΕΛ, όλα ήταν όμορφα και θετικά, μέχρι το τέλος του πρωτου ημιχρόνου με την Πάφο.

Είχαν προηγηθεί οι αγώνες με την Δόξα και την ΑΕΖ, τους οποίους κέρδισε, ενώ μέχρι την λήξη του ημιχρόνου στο Στέλιος Κυριακίδης, η ομάδα του Χρίστου Χαραλάμπους προηγείτο με 1-0. Οι τραυματισμοί, οι αλλαγές και η ποιότητα του αντίπαλου, έφεραν την πρωτη ήττα στο πρωτάθλημα. Βρικόμαστε μόνο στην αρχή του πρωταθλήματος και μπορούν να αλλάξουν πολλά, έτσι ώστε η ομάδα των γαλαζοκίτρινων να οδηγηθεί σε επιτυχίες.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης