Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ Επίσημα πρόεδρος ο Νίκος Χριστοδουλίδης…

 Επίσημα πρόεδρος ο Νίκος Χριστοδουλίδης…

Πραγματοποιήθηκε απόψε(12/7) η γενική συνέλευση του Σωματείου της ΑΕΛ, όπου ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανέλαβε κι επίσημα την προεδρία.

Ο κόσμος έδωσε μαζικά το παρόν του, έλυσε απορίες του, ενώ όσον αφορά το οικονομικό, αναφέρθηκε πως το χρέος είναι στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ ενώ όπως λέχθηκε θα γίνει και νέα συνέλευση για το οικονομικό σκέλος καθώς απουσίαζε ο ελεγκτής.

Στα πρώτα του λόγια ο νέος πρόεδρος ανέφερε:

«Είναι μεγάλη τιμή που θα ηγηθώ. Εγώ και οι συνεργάτες μου θα δώσουμε τα πάντα. Θα δώσουμε σημασία στην αύξηση μελών. Ξέροντας την ιστορία μας θα αναβαθμίσουμε τα τμήματα του σωματείου. Το μέλλον είναι η ΑΕΛ.

Προγραμματίζονται έργα στο «Νίκος Σολωμονίδης» ενόψει ευρωμπάσκετ. Θα δίνουν 200.000 ευρώ. Μοναδική μας έννοια είναι το σωματείο μας να έχει ηγετικό ρόλο στα δρώμενα του τόπου. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

Το τμήμα Καλαθόσφαιρας με ανακοίνωση του συγχαίρει τον νέο πρόεδρο του Σωματείου, ενώ ευχαρίστησε και τον απερχόμενο πρόεδρο Κώστα Χριστοδούλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καταρχάς, το Δ.Σ της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ ευχαριστεί τον απερχόμενο πρόεδρο του Σωματείου Κώστα Χριστοδούλου για όλες τις υπηρεσίες που είχε παράσχει προς την ομάδα μας αλλά και τον αθλητισμό γενικότερα. Του ευχόμαστε να έχει πάντα υγεία, επαγγελματική καταξίωση,προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Ως ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ θέλουμε να συγχαρούμε τον Νίκο Χριστοδουλίδη για την εκλογή του στο αξίωμα του πρόεδρου του Σωματείου καθώς και τους συνεργάτες του που θα στελεχώσουν την επικείμενη προσπάθεια .

Το νέο διοικητικό συμβούλιο αναλαμβάνει χρέη σε μια δύσκολη περίοδο με πολλές προκλήσεις και καλείται να εκσυγχρονίσει τη λειτουργία και τη δομή όλων των τμημάτων για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της εποχής. Οι αποφάσεις και το έργο του νέου διοικητικού συμβουλίου θα διαδραματίσουν καίριο ρόλο στην ανάπτυξη και γιγάντωση ολόκληρου του οικοδομήματος.

Ευχόμαστε στον Νίκο Χρίστοδουλίδη και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου πολλές επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα . Ως ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ θα είμαστε αρωγός και εποικοδομητικός συνοδοιπόρος στην καινούργια προσπάθεια που γίνεται. Όλοι μαζί για μια ΑΕΛ δυνατή !

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης