Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10

Έτσι δεν πάς πουθενά

Χρειάζονται να γίνουν και άλλα στην ΑΕΛ, για να βελτιωθεί αγωνιστικά. Στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωτου ημιχρόνου με την Ομόνοια, οι γαλαζοκίτρινοι πελαγοδρομούσαν και μόνο στο δεύτερο ημίχρονο, δημιούργησαν καλύτερες προϋποθέσεις. Αν δεν υπάρξει άλλη ενίσχυση στο έμψυχο δυναμικό, αυτό που μένει, είναι να ανεβάσουν και άλλο την απόδοση τους, οι ποδοσφαιριστές.

Σε αυτό θα πρέπει όλοι να συμβαλουν. Ειδικότερα ο προπονητής, ο οποίος δείχνει και διάθεση και προσπάθεια για να παρουσιάσει ένα καλύτερο σύνολο. Όμως, ο Χρίστος Χατραλάμπους θα πρέπει να σφίξει τα λουριά και να πάρει περισσότερα από τους ποδοσφαιριστές του.

Οι μονάδες της ΑΕΛ είναι πολύ καλές, δεν τους λείπει το ταλέντο, απουσιάζουν όμως από τους ποδοσφαιριστες πολλά καντάρια αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης στις δυνατότητες τους. Δεν είναι δυνατό να μπαίνει σαν αλλαγή ο Μεντόσα και να μην βοηθά… Δεν είναι δυνατό, ορισμένοι παίκτες να μην ανεβάζουν την απόδοση τους και να συνεχίζουν στα ρηχά. Η συνέχεια κρύβει παγίδες με παιχνίδια, στα οποία η ΑΕΛ καλείται να παρουσιαστεί πιο ανεβασμένη, σε όλους τους τομείς. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, την ερχόμενη Κυριακή και μετά αυτό με την Ανόρθωση στο Αλφα Μέγα. Είναι αγώνες, στους οποίους η ΑΕΛ θα χρειαστεί να τα δώσει όλα, από πλευράς τακτικής, πάθους και ουσίας. Τα δυο ημίχρονα, το δεύτερο με την Πάφο και το πρώτο με την Ομόνοια, ήταν άσχημα, συνεπώς με σκαμπανεβάματα δεν πάς πουθενά και αν η ΑΕΛ επιθυμεί να ξανακερδίσει τον κόσμο της, θα πρέπει να παρουσιαστεί πιο απαιτητική από εδώ και πέρα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης