Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΕξετάσεις κάθε αγωνιστική και όπου την βγάλει

Εξετάσεις κάθε αγωνιστική και όπου την βγάλει

Οι εξετάσεις έχουν αρχίσει και θα ολοκληρωθούν τον ερχόμενο Μάιο. Αυτό ισχύει για όλους και για όλες τις ομάδες. Θα έλθουν και ατυχίες και αναποδιές. Αυτή είναι η σημασία του πρωταθλήματος. Αυτός είναι ο όρος του ποδοσφαίρου. Για την ΑΕΛ, τώρα που δίνει απόψε το παιχνίδι, απέναντι στην Πάφο, είναι ασφαλώς οι πρώτες δύσκολες εξετάσεις. Σοβαρές εξετάσεις, αλλά δεν ήταν και με την Δόξα στην πρεμιέρα, δύσκολο το παιχνίδι, με την ΑΕΖ, στη 2η αγωνστική που βρέθηκε να χάνει με 2-0;

Κάθε αγώνας χρειάζεται συγκέντρωση και κάθε αντίπαλος χρειάζεται σεβασμό. Στο ποδόσφαιρο μαθαίνεις και βελτιώνεσαι, ενώ είναι και το χρήμα στη μέση, καθώς υπάρχουν ομάδες, που ξοδεύουν αβέρτα που λέμε στην Κυπριακή. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε και άλλο για να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα.

Για την ΑΕΛ, σημασία έχει να είναι στο προσκήνιο, να μην αφήσει κανένα παιχνίδι, που δεν θα κυνηγήσει τους βαθμούς. Αυτό ισχύει και στον σημερινό αγώνα, στον οποίο θα δοκιμαστεί από μια ομάδα, που έχει ψηλούς στόχους.

Είναι παιχνίδι που κρύβει παγίδες, αλλά και μια ευκαιρία να τεστάρει ο Χρίστος Χαραλάμπους τις δυνατότητες της ομάδας του. Για τον σημερινό αγώνα ο τεχνικός της ΑΕΛ έχει επιλέξει να έχει μαζί του: Μούριελ(Τ), Ολιβέιρα(Τ), Σωτηρίου, Φραντζής, Ανδρέου, Κολιάς, Παπαφωτης, Μακρής, Συλβέστρου, Χέντυ, Σέρνιτς, Μεντογιεβιτς, Μεντόζα, Φιλίπποβιτς, Τσούκα, Μορέιρα, Μόρσαι, Μπεραχίνο, Μαρς, Τσέρνιχ, Κοντινέλλα και Τζάλμα.

Ο τελευταίος δεν είναι εντελώς έτοιμος και μάλλον για ψυχολογικούς λόγους είναι στην αποστολή, ενώ εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Ντεγουέστ.
Γιώργος Χρ. Γεωργίου

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης