Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΕΛΓηπεδούχος στον τελικό της 24ης Μαΐου!  

Γηπεδούχος στον τελικό της 24ης Μαΐου!  

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΠ για τον τελικό ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΕΛ.

Αποφασίστηκε όπως η αναμέτρηση αρχίσει στις 19:00 και τα εισιτήρια που θα πάρουν οι δύο ομάδες θα περίπου από 9000, με βασική προϋπόθεση να το αποδεχθεί και η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την προκήρυξη η Ομόνοια παίρνει την Ανατολική κερκίδα και το Βόρειο πέταλο, ενώ η ΑΕΛ το κάτω διάζωμα της Δυτικής και το Νότιο πέταλο. Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 20 ευρώ.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην παρουσία αξιοματούχων της ΚΟΠ, του πρόεδρου του ΓΣΠ, του Ανδρέα Πέτρου (υπεύθυνος ασφαλείας και διευθυντής τμήματος εισιτήρίων της Ομόνοιας) του Τάκη Κοφτερού (υπεύθυνος A’ ομάδας Ομόνοιας), του Πλουτή Αβραάμ (εκπρόσωπος Τύπου ΑΕΛ) και του Μάριου Σταδιώτη (διευθυντής της ΑΕΛ).

H ανακοίνωση της ΚΟΠ:

«Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η σύσκεψη για τις λεπτομέρειες διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Coca – Cola μεταξύ της ΑΕΛ και της Ομόνοιας. Η σύσκεψη έγινε υπό το Γενικό Διευθυντή της ΚΟΠ Ανθούλη Μυλωνά στην παρουσία εκπροσώπων των διαγωνιζομένων ομάδων Ομόνοιας και ΑΕΛ, του Σταδίου ΓΣΠ, του τηλεοπτικού σταθμού Άλφα και λειτουργών της ΚΟΠ.

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 του Μάη και θα αρχίσει στις 19:00. Θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον Άλφα Κύπρου.Μετά από κλήρωση, τυπικά γηπεδούχος είναι η ΑΕΛ Λεμεσου. Όπως προνοείται από την προκήρυξη, οι φίλαθλοι της ΑΕΛ θα καταλάβουν το κάτω διάζωμα της δυτικής κερκίδας και το νότιο πέταλο και οι φίλαθλοι της Ομόνοιας την ανατολική κερκίδα και το βόρειο πέταλο. Οι δύο ομάδες θα έχουν στη διάθεση τους περίπου από 9000 εισιτήρια.

Ο ακριβής αριθμός των εισιτηρίων θα καθοριστεί μετά από την σύσκεψη που θα γίνει με την αστυνομία. Η γενική είσοδος έχει καθοριστεί στα 20 ευρώ και 1 ευρώ το μαθητικό εισιτήριο. Η συνέντευξη τύπου του τελικού θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 του Μάη».

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης