Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΕΛ«Η ΑΕΛ είναι ο κόσμος της...»

«Η ΑΕΛ είναι ο κόσμος της…»

Ο πρόεδρος του Σωματείου της ΑΕΛ, Νίκος Χριστοδουλίδης, μίλησε στον Super Sport FM 104 και την εκπομπή «Καλημέρα στα Σπορ» με τους Άλκη Μπότσο και Ανδρέα Πογιατζή.

Αναλυτικά:

Για την νέα προσπάθεια του σωματείου: «Η ΑΕΛ παραδοσιακά έχει τμήματα σε όλα τα αθλήματα, με τίτλους και επιτυχίες. Το ποδόσφαιρο είναι όμως ένα ξεχωριστό κομμάτι. Είναι δύσκολο το εγχείρημα, όμως θα τα καταφέρουμε».

Για το οικονομικό: «Άρη και Πάφος είναι δύο ομάδες που δεν μπορούμε να . Δεν μπορούν να δοθούν σε επενδυτές ομάδες με ιστορία και κόσμο όπως η ΑΕΛ, η Ανόρθωση κλπ. Επειδή όμως δεν θέλω να δημιουργήσω θέματα, προέχει καθαρά το κύπελλο. Οτιδήποτε άλλο πούμε τώρα, είναι μόνο για να συζητούμε. Θα συναντηθούμε με τον κο Σοφοκλέους κάποια στιγμή και θα προχωρήσουμε. Αυτή τη στιγμή, ξαναλέω, προέχει το κύπελλο».

Αν παραδίδει υγιής την ομάδα ο κος Σοφοκλέους: «Θεωρώ ότι παραδίδει υγιής την ομάδα. Εμείς συζητούμε με πολλούς και διάφορους. Όπως μιλάμε, μπορεί αύριο η ίδια η εταιρεία να έρθει με πρόταση. Όλες τις προτάσεις τις βλέπουμε και τις αξιολογούμε».

Για τον τελικό του κυπέλλου: «Το μόνο που με φοβίζει για την προσέλευση του κόσμου, είναι ότι η μέρα του τελικού, που είναι Τετάρτη. Αν ήταν Σαββατοκύριακο, θα μιλούσαμε για sold out από την πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων. Θέλουμε το κύπελλο».

Για τον Χαραλάμπους: «Ξέρει την ΑΕΛ καλύτερα από όλους στο προπονητικό τιμ».

Για τον προγραμματισμό: «Μετά τον τελικό θα γίνουν όλα, αλλά και εμείς θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι από πριν. Το σωματείο αποτελείται από μία ομάδα νέων ατόμων που ασχολούνται με τα άλλα τμήματα και πλέον μπαίνει και το ποδόσφαιρο».

Πως περιμένουν οι ποδοσφαιριστές τον τελικό: «Πιστεύω πως θα είμαστε πανέτοιμοι. Το καταλαβαίνουν και οι ποδοσφαιριστές πως θα πάρουν το κύπελλο και θα παίξουν Ευρώπη. Το θέλουν πολύ».

Αν περιμένουν επενδυτή ή ψάχνουν άλλον τρόπο: «Το βλέπουμε εδώ και πολλούς μήνες. Όμως δεν σημαίνει πως δεν κάνουμε τίποτα επειδή περιμένουμε επενδυτή. Οι ενδιαφερόμενοι είναι πάρα πολλοί. Ίσως να βρεθούν σπόνσορες με κέρδος την διαφήμιση και αυτό είναι καλύτερο από έναν επενδυτή. Μετά από 15 χρόνια, αυτή ήταν η λύση».

Για το σκάουτινγκ του Άρη και της Πάφου: «Αν υπάρχουν πολλά χρήματα, ότι κάνεις δεν είναι λάθος. Δεν διαφωνώ ότι έχουν καλό σκάουτινγκ, όμως είναι πολύ το χρήμα. Πιστεύω πως ο Άρης με αυτό το μπάτζετ έπρεπε να έχει πιάσει το πρωτάθλημα από τον πρώτο γύρο. Μπορεί να μεγαλώσει και άλλο το μπάτζετ τους, όμως πόσο θα πάει;».

Για τον κόσμο της ΑΕΛ: «Η ΑΕΛ είναι ο κόσμος της. Δεν είμαι ούτε εγώ, ούτε κανένας άλλος. Πίστευε κανείς ότι θα πήγαινε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό 8.000 κόσμος; Μπορεί να γκρινιάζουν, αλλά είναι δίπλα στην ομάδα. Αν ο τελικός ήταν στην Λεμεσό, 9.000 εισιτήρια δεν θα έφταναν».

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης