Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ προσοχή στο επόμενο με την Ομόνοια

Η προσοχή στο επόμενο με την Ομόνοια

Θα φανεί στην πορεία, κατά πόσο η ΑΕΛ θα επανέλθει στις επιτυχίες. Το κακό δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην Πάφο, έμεινε καρφωμένο στο μυαλό των φίλων της ομάδας του Χρίστου Χαραλάμπους, όμως μέχρις εκεί, γιατί είμαστε μόλις στο ξεκίνημα και υπάρχουν οι ευκαιρίες για να αποδείξει η ΑΕΛ, πως μπορεί να πάει καλύτερα στη συνέχεια. Ευχή των οπαδών της ΑΕΛ, να είναι μια κακή παρένθεση το δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο στο «Στέλιος Κυριακίδης». Ενώπιον της η ΑΕΛ έχει το Σάββατο νέα πρόκληση, καθώς στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο Άλφα Μέγα και είναι μια ευκαιρία επανέλθει στις νίκες και να κάνει μια νέα αρχή.

Δεν υπάρχει αμφιβολία, πως το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο, κάτι που αναγνωρίζει η τεχνική ηγεσία, η οποία θα έχει στην διάθεση της και τον Ντεγουέστ, σαν μια πρόσθετη επιλογή για την άμυνα. Ο Χρίστος Χαραλάμπους θα δει αυτή την εβδομάδα, κατά πόσο θα είναι εντελώς καλά ο Άγγελος Ανδρέου, τον οποίο προορίζει για βασικό. Η διακοπή του πρωταθλήματος, βοήθησε τους δύο νεοφερμένους τον Χέντι και τον Σέρνιτς να μπουν πιο πολύ στο πετσί της ομάδας. Ο Χέντι μάλιστα, σημείωσε και δυο γκολ, στη νίκη με 6-0 επί του Κούρη Ερήμης.

Το ανέβασμα της ομάδας, θα εξαρτηθεί και από την απόδοση βασικών μονάδων, όπως των Μεντόγιεβιτς, Μεντόσα, Τσούκα, Τζάλμα και άλλων. Δεν αποκλείεται κόντρα στη Ομόνοια, να βρεθεί κάτω από τα δοκάρια για πρώτη φορά ο Μούριελ. Ο Πέταρ Φιλίπποβιτς που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό(3) θα αγωνιστεί στον επόμενο αγώνα με την Ομόνοια για την 4η αγωνιστική ενώ θα εκτίσει την ποινή με τον Απόλλωνα την 5η αγωνιστική. Άλλοι δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ είναι στο όριο, ο Μαρς με τον Τσούκα.

Μετά από τρεις αγώνες πρωταθλήματος, ο Χρίστος Χαραλάμπους γνωρίζει καλύτερα, με ποιους θα παρατάξει τη ομάδα του, κόντρα στην Ομόνοια, σε ένα παιχνίδι, που θα σημαίνει πολλά και για τις δύο ομάδες. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού θέλουν τη νίκη μπροστά στον κόσμο τους, για δύο βασικούς λόγους. Πρώτον, για να επανέλθουν άμεσα στις νίκες και να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους, για την μέχρι τώρα συμπαράσταση τους και δεύτερον, γιατί ακολουθούν τα δύο παιχνίδια με Απόλλωνα και Ανόρθωση (εντός) και θέλουν να πάνε σε αυτά με την καλύτερη ψυχολογία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης