Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΕΛ«Καμιά πιθανότητα φίλαθλος άλλης ομάδας να πήρε εισιτήριο της ΑΕΛ»

«Καμιά πιθανότητα φίλαθλος άλλης ομάδας να πήρε εισιτήριο της ΑΕΛ»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα Στα ΣΠΟΡ» για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Για το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα: «Σίγουρα είναι εντελώς παιχνίδι με τον τελικό. Ήταν βαθμολογικά αδιάφορο ματς. Ο προπονητής χρησιμοποίησε και αυτό το παιχνίδι για να κρατήσει τους παίκτες σε εγρήγορση. Προσπάθησαν και χθες οι παίκτες να βγάλουν καλό εαυτό. Το αποτέλεσμα δεν είχε καμία σημασία για εμάς, όπως και τα προηγούμενα παιχνίδια. Και δεν μπορείς να κάνεις και σωστή κριτική. Οι παίκτες ήταν και προσεκτικοί στα μαρκαρίσματά τους. Ευτυχώς γιατί δεινοπαθήσαμε τη φετινή χρονιά και ακόμη αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Πήγαν όλα καλά, έφυγε και αυτό το παιχνίδι και μας μένει ακόμη ένα πριν τον τελικό, στο οποίο θα προστατεύσουμε κάποιους παίκτες ενόψει του τελικού, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο ρίσκου».

Για τα αγωνιστικά: «Οι παίκτες που έχουν προβλήματα, αν μπορέσει να τα ξεπεράσει καλώς. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να έχουμε 23 ετοιμοπόλεμους παίκτες, μάχιμους να τα δώσουν όλα για να μπορέσει η ομάδα να πάρει τον πολυπόθητο στόχο που είναι το κύπελλο και οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι τραυματίες Τσιμπόλα, Μπεραχίνο, Φραντζής και Μιραλάς έχουν τις πιθανότητές τους. Κάποιοι από αυτούς θα πρέπει να σφίξουν περισσότερο τα δόντια, κάποιοι να δείξουν περισσότερη διάθεση. Είναι στο 50-50 για όλους οι πιθανότητες»

Για τον κόσμο στον τελικό: «8200 “λιοντάρια” έχουν το εισιτήριο. Έχουν απομένει λιγότερα από 500 για το πέταλο, οποίος θέλει είναι εκεί τα εισιτήρια. Οι παίκτες πήραν το μήνυμα από τον κόσμο, ότι θα έχουν την έντονη παρουσία του κόσμου που είναι το μεγάλο μας όπλο. Και οι παίκτες είναι απογοητευμένη από την παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα, θέλουν να βγάλουν στον τελικό ένα καλό πρόσωπο για να κατακτήσουν το κύπελλο. Θέλει και η Ομόνοια το κύπελλο και την έξοδο στην Ευρώπη, οπότε πάμε με τα ίδια δεδομένα οι δύο ομάδες».

Για τις πληροφορίες ότι οπαδοί της Ομόνοιας αγόρασαν εισιτήρια που αναλογούν στην ΑΕΛ στη Δυτική κερκίδα: «Όποιος βγάζει ηλεκτρονικό εισιτήριο ξέρει πως βγαίνει. Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο δεν υπάρχει πιθανότητα να έχει πάρει φίλαθλος άλλης ομάδας στη δική μας κερκίδα. Μόνο 10 εισιτήρια από αυτά που προπωλήθηκαν είναι φίλαθλοί μας και δεν έχουν παρακολουθήσει άλλο παιχνίδι φετινό της ομάδας και είναι σε λίστα».

Για την παράδοση κόντρα στην Ομόνοια σε τελικούς κυπέλλου: «Είναι η τρίτη φορά που παίζουμε σε τελικό με την Ομόνοια. Τις προηγούμενες φορές δεν τα καταφέραμε, κάπου θα σπάσει αυτό. Πιστεύουμε στην ομάδα. Με τη στήριξη του κόσμου είμαστε αισιόδοξοι».

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης