Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΜε σταθερές και μεθοδικές κινήσεις

Με σταθερές και μεθοδικές κινήσεις

Οι κινήσεις στην ΑΕΛ για την «απελευθέρωση» θέσεων έτσι ώστε να υπάρχει χώρος για τις μεταγραφές έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Η φυγή του Τόρες άδειασε ακόμα μια θέση, ωστόσο υπάρχουν και άλλα σημαντικά κεφάλαια, τα οποία η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση θέλουν να κλείσουν χωρίς να επιβαρυνθεί οικονομικά η ομάδα.

Δύο ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2025 δεν είναι το αγωνιστικό πλάνο του Χόρχε Σίλας και στους «γαλαζοκίτρινους», αναζητούν τη φόρμουλα για να αποχωρήσουν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές.
Ο λόγος για τον Αντρίγια Μάιντεβατς και τον Μάτκο Μπάμπιτς. Όσο αφορά στα συμβόλαια που λήγουν το 2022 και δεν θα ανανεωθούν, λίγο πολύ τα δεδομένα είναι γνωστά.

Οι Σίτο Ριέρα, Έλμπερ Εβόρα και Μηνάς Αντωνίου δεν αναμένεται να αγωνιστούν ξανά με τη φανέλα της ΑΕΛ. Ο κόσμος αναμένει με αγωνία τις εξελίξεις, καθώς τα ανοιχτά κεφάλαια στην ομάδα είναι πολλά.

Με σταθερές αλλά και μεθοδικές κινήσεις, διοίκηση και τεχνική ηγεσία προσπαθούν να «χτίσουν» τη νέα ΑΕΛ με στόχο μια αξιοπρόσεκτη πορεία ενόψει της σεζόν που μπαίνει!

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης