Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Diagwnismosfeb23 Ltbanner
Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΕΛ«Μιλά και ο Σοφοκλέους με επενδυτές, μπορεί αύριο να κάνουμε μια νέα...

«Μιλά και ο Σοφοκλέους με επενδυτές, μπορεί αύριο να κάνουμε μια νέα συμφωνία»

O πρόεδρος του σωματείου ΑΕΛ, Νίκος Χριστοδουλίδης, παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου για τη χθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση και τα όσα ειπώθηκαν σε αυτήν.

Για τη χθεσινή συνέλευση: «Ενημερώσαμε τον κόσμο για το τι συμβαίνει με το ποδόσφαιρο και το σωματείο. Ήταν πολύ καλή η προσέλευση, πάνω από 250 μέλη. Είχε σταλεί μια επιστολή ανανέωσης συμφωνίας προς τον κ. Σοφοκλέους αλλά με νέους όρους προς το καλύτερο του σωματείου και από εκείνη τη μέρα άρχισαν διαδικασίες από κόσμο και επενδυτές που ενδιαφέρονται. Μιλάμε με διάφορους για να βρούμε έναν τρόπο συνεργασίας, όμως είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είναι και χρονοβόρο και για να βρουν τα σωστά αποτελέσματα. Μιλάμε με Σαουδάραβα, είμαστε σε προχωρημένο στάδιο και περιμένουμε να μας στείλει τα χαρτιά που ζητήσαμε για να δούμε αν μπορούμε να αρχίσουμε τη διαδικασία. Είμαστε πολύ κοντά, όμως ταυτόχρονα και τόσο μακριά. Για να πέσουν υπογραφές θα περάσει χρόνος. Πρέπει να βάλουμε πολλά στο τραπέζι. Προέχει να μας πει ότι θα έρθει για να τα βρούμε και βλέπουμε. Υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι, δεν είναι ο μόνος. Αυτοί προσέγγισαν το σωματείο, αλλά και με επαφές από τον κ. Σοφοκλέους που έχει και τη συμφωνία μέχρι το τέλος της σεζόν».

Για τον Σοφοκλέους: «Η πρόθεσή του είναι να φύγει. Συζητάμε φιλικά, ωραία… Πρέπει να δούμε και εμείς πως θα το κάνουμε, με μια συμφωνία σωστή. Φυσικά και ο ίδιος έχει επαφές με επενδυτές, μπορεί να έρθει αύριο και να κάνουμε μια νέα συμφωνία. Εξαρτάται από τον ίδιο. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε όλα είναι ανοιχτά. Περιμένουμε εξελίξεις».

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης