Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΕΛΜίλησε για την εξάμηνη παρουσία του στην ΑΕΛ ο Παντελίδης!

Μίλησε για την εξάμηνη παρουσία του στην ΑΕΛ ο Παντελίδης!

Τη συνέντευξη της ζωής του παραχώρησε ο Σάββας Παντελίδης. Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ σε μια τεράστια και πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην ιστοσελίδα gazzetta.gr ξετύλιξε το κουβάρι της (ποδοσφαιρικής) ζωής του.

Μίλησε για όλους και για όλα, ενώ σύντομη τοποθέτηση έκανε και για το πέρασμα του από την Κύπρο. Μίλησε για το μόνιμο και μεγάλο παράπονό του, αποκάλυψε ότι ο Ανδρέας Σοφοκλέους του είχε κάνει βελτιωμένη πρόταση για να μείνει στην ομάδα, όμως διαφώνησαν για τα θέματα προγραμματισμού και αποχώρησε.

Αναλυτικά το απόσπασμα:

«Δεν υπάρχουν πολλές διαφορές με την Ελλάδα. Απλά, δεν υπάρχει το επίπεδο οργάνωσης όπως εδώ. Υπάρχουν 5-6 ομάδες που είναι σε καλό επίπεδο οργάνωσης. Εγώ ήμουν σε μία ομάδα που το μόνιμο παράπονομό μου ήταν ότι δεν μπορούσα να συνηθίσω ότι αν παίζαμε στις 19.00, βρισκόμασταν με τους παίκτες στις 12.00 στο προπονητικό, να τους μιλήσω εκεί, να φάμε εκεί και πηγαίναμε κατευθείαν στο γήπεδο είτε ήταν μία ώρα είτε στο Τσίριο απέναντι.

Οι παίκτες για τέσσερις ώρες περίμεναν στους καναπάδες. Έχαναν τη συγκέντρωσή τους, βαριόντουσαν. Στα εκτός έδρας ματς, ποτέ δεν ξεκινούσμαε καλά τα ματς. Η ομάδα εμφανιζόταν κοιμισμένη. Οι παίκτες εμφανίζονταν με κόπωση. Αυτό δεν το συνήθισα ποτέ και το Πάσχα όταν μιλήσαμε με τον πρόεδρο, που μου έκανε και μια πολύ καλύτερη οικονομικά πρόταση, από τα πρώτα που συζήτησα ήταν αυτό.

Και όταν βάλαμε κάτω και τον σχεδιασμό διαφωνίσαμε. Έχω δει πως είναι να διαφωνώ για τον σχεδιασμό και στο τέλος να το δέχομαι. Δεν πήγε καλά και έτσι προτίμησα να φύγω».

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης