Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΕΛΝα δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα...

Να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα…

Το παιχνίδι με την Πάφο αποτελεί ένα από τα υψηλότερα εμπόδια για την ΑΕΛ και άπαντες στην ομάδα της Λεμεσού έχουν αποκλειστικά στραμμένη την προσοχή τους σε αυτό το παιχνίδι. Η ΑΕΛ προέρχεται από την καλύτερη φετινή της εμφάνιση και θέλει να δώσει συνέχεια σήμερα στο Τσίρειο στάδιο.

Θυμίζουμε ότι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής κέρδισε εκτός έδρας τον Ακρίτα με 3-0. Θετικό στοιχείο στην προσπάθεια που κάνει ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι για να καταστρώσει το αγωνιστικό του πλάνο είναι το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Τόσο ο Φιλίποβιτς όσο και ο Κάσα, που απουσίασαν από το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής, είναι ξανά διαθέσιμοι και διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Αυτό είναι κάτι για το οποίο θα αποφασίσει η τεχνική ηγεσία της λεμεσιανής ομάδας. Σε σχέση, πάντως, με το παιχνίδι που προηγήθηκε, δεν αναμένεται να δούμε σημαντικές διαφοροποιήσεις. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα με απογευματινή προπόνηση.

Η ΑΕΛ αναμένεται να έχει σε ακόμα ένα παιχνίδι την έντονη παρουσία των φίλων της και αυτό είναι κάτι το οποίο θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να αποδώσουν καλύτερα και παλέψουν για ακόμα ένα νικηφόρο αποτέλεσμα που θα ανεβάσει την ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης