Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΕΛΝίκη για πολλούς λόγους...

Νίκη για πολλούς λόγους…

Το σημερινό ντέρμπι με τον Απόλλωνα (18:00 Cytavision), έχει ιδιαίτερη σημασία για την ΑΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού θέλει τη νίκη, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι δεν θα διαφοροποιηθεί το οτιδήποτε για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Άλλωστε, η ομάδα της Λεμεσού έδειξε ότι θέλει να παίρνει τα νικηφόρα αποτελέσματα από όλα τα παιχνίδια, ανεξάρτητα από τα βαθμολογικά δεδομένα που υπάρχουν.

Πρόκειται για ένα ντέρμπι της πόλης και αυτό πάντα έχει τη δική του σημασία. Η ΑΕΛ δεν θέλει να ηττηθεί για πρώτη φορά στο νέο γήπεδο. Αντίθετα, θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μέσα στο στάδιο “Άλφα Μέγα”.

Παράλληλα, προέρχεται από το παιχνίδι Κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα όπου η ομάδα πήρε την πρόκριση. Η ΑΕΛ θέλει να παραμείνει ανταγωνιστική για να προετοιμαστεί κατάλληλα για τα ημιτελικά και αυτά τα παιχνίδια προσφέρονται για τους παίκτες του Τσέντομιρ Γιανέφσκι.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του την προηγούμενη βδομάδα και σαφέστατα θέλει σήμερα να δει καλύτερη συμεριφορά από τους ποδοσφαιριστές του. Όλα τα πιο πάνω δείχνουν τα πολλά κίνητρα που έχει η ΑΕΛ, ώστε να παλέψει για το τρίποντο.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης