Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ βαθμός δεν τους χαλάει, με κακό σημάδι το πρώτο ημίχρονο

Ο βαθμός δεν τους χαλάει, με κακό σημάδι το πρώτο ημίχρονο

Ένας βαθμός δεν είναι άσχημος, αν ληφθεί υπόψη πως η ΑΕΛ του πρώτου ημιχρόνου, ήταν η ίδια με αυτή του δευτέρου ημιχρόνου με την Πάφο. Η ομάδα του Χρίστου Χαραλάμπους, ξεκίνησε άσχημα τον αγώνα, δεν βλεπόταν στο γήπεδο και αν δεν ήταν ο Μούριελ, θα μπορούσε να δεχόταν ένα και δύο τέρματα. Στην επανάληψη η κατάσταση βελτιώθηκε και η ΑΕΛ ισορρόπησε το παιχνίδι, ενώ θα μπορούσε να έφευγε και νικήτρια, αν αξιοποιούσε τη αριθμητική της υπεροχή.

Για ένα εικοσάλεπτο έκλεισε στα τετράγωνα της, την Ομόνοια, όμως παρά την υπεροχή της δε μπόρεσε να σκοράρει. Ο ένας βαθμός, υπό τις περιστάσεις είναι καλός, όμως χρειάζεται να βελτιωθούν κάποια στοιχεία που δεν άρεσαν προψές. Το θετικό είναι πως ποδοσφαιριστές, όπως ο Μούριελ, ο Τζάλμα, ο Ντεγουέστ, ο Μεντόγιεβιτς, πήραν στους ώμους τους, την ομάδα και την κράτησαν όρθια στα δύσκολα.

Η ταλαιπωρία του πρώτου ημιχρόνου θα πρέπει να γίνει μάθημα προ αποφυγή. Οι οπαδοί της ΑΕΛ έτριβαν τα μάτια τους, για να δουν αν αυτό που έβλεπαν ήταν πραγματικότητα. Οι ποδοσφαιριστές τη ΑΕΛ, δεν μπορούσαν να ανταλλάξουν μια σωστή πάσα για να βγουν στην επίθεση. Δυνατότητες φάνηκε πως υπάρχουν, αλλά άμεσα θα πρέπει να αξιοποιηθούν.

Στα θετικά της ΑΕΛ, το γεγονός, πως Φραντζής και Ανδρέου αγωνίστηκαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει. Ανεβαίνουν και η ομάδα τους, μπορεί να στηρίζει πολλά σε αυτούς.

Ο Χριστόφορος Φραντζής ξεκίνησε στη μεσαία γραμμή, μετά πήγε στο δεξί άκρο και ολοκλήρωσε το ματς στο αριστερό. Παίκτης για όλες τις δουλειές.. Ο Άγγελος Ανδρέου εξελίσσεται και βελτιώνεται, ενώ ήταν εξαιρετική η ενέργεια του στην αποβολή του Σιπριάνο που ανάγκασε τον Βραζιλιάνο να τον ανατρέψει.
Το ξαναλέμε, η ΑΕΛ θα πρέπει να κτίσει, στην κακή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου αι σε αυτή της επανάληψης. Δεν είναι κακοί οι παίκτες του Χρίστου Χαραλάμπους, τους λείπει το κάτι παραπάνω, που οφείλει να τους δώσει ο προπονητής τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης