Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Diagwnismosfeb23 Ltbanner
Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΕΛΣτην μεταγγραφική ακίδα ο Ντεουέστ...

Στην μεταγγραφική ακίδα ο Ντεουέστ…

Ο Σεμπαστιέν Ντεουέστ βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΛ για ενίσχυση στα στόπερ, σύμφωνα με δημοσίευμα που έρχεται από έγκυρη ιστοσελίδα του Βελγίου.

Ο πολύπειρος αμυντικός που ανήκει στο δυναμικό της Γκένκ είναι 31 ετών και βλέπει με καλό «μάτι» τη συνέχεια καριέρας στην ΑΕΛ ως δανεικός από την KRC με την οποία διατηρεί συμβόλαιο για πέντε μήνες ακόμα!

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευσμα, ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι έχει φανερώσει ουσιαστικό ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, με τις συνομιλίες των δύο πλευρών να βρίσκονται σε εξαιρετικό σημείο, παρόλο που δεν «κλείδωσε» κάποια συμφωνία.

Ο παίκτης είναι στο σύνολο της Γκένκ από το 2015, με έμπειρους προπονητές «έγραψε» αρκετές συμμετοχές κυρίως στο κέντρο της αμυντικής γραμμής, ενώ από τον Γενάρη του 2021 και μετά παραχωρείται συνεχώς δανεικός. Η Τουλούζ και η Λέουβεν έχουν επωφεληθεί από τις υπηρεσίες του, με την ΑΕΛ να επιθυμεί να γίνει η επόμενη ομάδα που θα «κλείσει» συμφωνία μαζί του. Να σημειωθεί πως μπορεί να υποστηρίξει και τη θέση του δεξιού μπακ, ενώ να σημειωθεί πως έχει φτάσει ως τους U-19 της Εθνικής Βελγίου.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης