Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Diagwnismosfeb23 Ltbanner
Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΕΛΤελειωμένη θεωρούν τη μετεγγραφή του Σάντος οι Βραζιλιάνοι!

Τελειωμένη θεωρούν τη μετεγγραφή του Σάντος οι Βραζιλιάνοι!

Είναι πολύ πιθανόν να ισχύουν τελικά τα δημοσιεύματα στη Βραζιλία τα οποία κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Γκόιας για τον Μπρούνο Σάντος της ΑΕΛ.

Μάλιστα, πληροφορίες από διαδικτυακά Μέσα στη χώρα του καφέ, όχι μόνο επιμένουν, αλλά πάνε το θέμα ένα βήμα παραπέρα αναφέροντας πως η Γκόιας τα βρήκε με τη διοίκηση της ομάδας της Λεμεσού και πως υπήρχε συμφωνία με όρο να αγωνιστεί ο ποδοσφαιριστής στον αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα και ακολούθως να πάρει το δρόμο του επαναπατρισμού.

Τονίζεται πως μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται στη Βραζιλία για να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει και επίσημα, ενώ το ίδιο θα κάνουν πολλοί άλλοι παίκτες που παίρνει η Γκοϊάς όπως σημειώνεται, ενόψει της νέας σεζόν. Δεν αποκλείεται λοιπόν το τελευταίο του παιχνίδι αν τελικά φύγει, να είναι με την Ομόνοια.

Κάποια επίσημη τοποθέτηση από πλευράς ΑΕΛ δεν προκύπτει για το όλο θέμα, οπόταν καλό είναι να περιμένουμε να δούμε ένα ισχύουν οι πληροφορίες αυτές, εάν θα λάβει ένα ποσό στο ταμείο της η ομάδα της Λεμεσού από πιθανή πώληση του Σάντος ή αν θα πάει ως δανεικός στην Γκοϊάς ο Λατίνος δεξιός μπακ.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης