Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΕΛ«Το αποτέλεσμα αδικεί κατάφορα...»

«Το αποτέλεσμα αδικεί κατάφορα…»

Ανακοίνωση από την ομάδα της ΑΕΛ μετά τον χαμένο τελικό με την Ομόνοια. 

Η ομάδα της Λεμεσού αποθεώνει και ευχαριστεί τον κόσμο της για την παρουσία του στο ΓΣΠ εκφράζοντας παράλληλα την λύπη για το ότι δεν κατάφερε να πάρει το τρόπαιο.

Διαβάστε αναλυτικά: 

Ανακοίνωση ΑΕΛ Ποδόσφαιρο:

Η Διοίκηση της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο δια της παρούσας ανακοίνωσης, εκφράζει τις πιο θερμές ευχαριστίες της στον ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ της ΑΕΛ για την μαζική και εντυπωσιακή παρουσία του στον τελικό Κυπέλλου.

Η συμπαράσταση του κόσμου μας ήταν συγκλονιστική και αξίζει ένα τεράστιο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στους 8967 φιλάθλους μας που βρέθηκαν στο ΓΣΠ.

Όλους στην οικογένεια της ΑΕΛ μας διακατέχει το αίσθημα της λύπης και της απογοήτευσης για το τελικό αποτέλεσμα αλλά την ίδια ώρα νιώθουμε ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ για τη προσπάθεια της ομάδας μας και των ποδοσφαιριστών μας. 

Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί κατάφορα την ομάδα μας καθώς έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές μας, που είχαν την μεγάλη και μαζική συμπαράσταση του κόσμου μας που για ακόμη μια φορά έδειξε γιατί δικαίως είναι οι καλύτεροι οπαδοί της Κύπρου.

Δυστυχώς ο αγώνας κρίθηκε από μια φάση και ένα γκολ που δεχθήκαμε, την ίδια που εμείς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε τις πολλές ευκαιρίες που βρήκαμε. 

Με την θερμή στήριξη του κόσμου μας που αποτελεί το μεγαλύτερο στήριγμα της ομάδας μας, εκφράζουμε την σιγουριά μας για μελλοντικές επιτυχίες. 
Για ακόμη μια φορά ευχαριστούμε τον κόσμο της ΑΕΛ και τον κάθε αγνό ΑΕΛΙΣΤΑ.

Η σημαία ψηλά, το κεφάλι στα ουράνια!

Τέλος εκφράζουμε συγχαρητήρια στην Ομόνοια για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας 
ΑΕΛ Ποδόσφαιρο

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης