Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΕΛΤον καλούν να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του!

Τον καλούν να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του!

Δύο μήνες μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις από τον πρόεδρο του σωματείου της ΑΕΛ για επαφές με Σαουδάραβα επενδυτή το σκηνικό για την επόμενη ημέρα στα διοικητικά της ποδοσφαιρικής εταιρείας παραμένει στάσιμο.

«Είμαστε σε επικοινωνία τόσο με τον Σαουδάραβα υποψήφιο επενδυτή όσο και με άλλους. Οι επαφές με τον Σαουδάραβα είναι προχωρημένες και περιμένουμε την τελική απόφαση», είχε πει στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου της ΑΕΛ ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Κατά τα φαινόμενα όχι απλά δεν έχει μπει το νερό στ’ αυλάκι για αλλαγή σκυτάλης στα διοικητικά της εταιρείας, αλλά η διοίκηση του Σωματείου απλώνει χείρα συνεργασίας στον Ανδρέα Σοφοκλέους.

Με επιστολή της η διοίκηση του Σωματείου καλεί τον Ανδρέα Σοφοκλέους να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για το κατά πόσο ενδιαφέρεται να ηγείται της εταιρείας ή εάν η απόφασή του για αποχώρηση είναι οριστική. Στο ενδεχόμενο που επιθυμεί να παραμείνει στην προεδρία, τότε οι δύο πλευρές θα πρέπει να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ώστε να υπογράψουν νέα συμφωνία διαχείρισης.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης