Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΠΟΛΛΩΝ«Δεν το συζητά ο Κίρζης, παραιτήθηκε ψύχραιμα και ήρεμα»

«Δεν το συζητά ο Κίρζης, παραιτήθηκε ψύχραιμα και ήρεμα»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM μια μέρα μετά την ήττα 3-4 από την Καρμιώτισσα και τις… παρενέργειες που προκάλεσε. Με αποκορύφωμα φυσικά την παραίτηση του Νίκη Κίρζη όταν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Αρχικό σχόλιο: «Αποτελεί προσβολή για την ιστορία του συλλόγου, όχι η ήττα αλλά ο τρόπος που ήρθε. Να ευχαριστήσω τον Κωνσταντίνο Μακρίδη για τις υπηρεσίες του. Το καράβι ήταν πολύ προβληματικό για να το διασώσει. Από εκεί και πέρα είναι απόφαση του Νίκου και του Δ.Σ. να αποχωρήσουν. Χθες το βράδυ έδωσε εντολές στους λογιστές για να ετοιμάσουν τα οικονομικά βιβλία για να έρθουν για αγοράσουν τις μετοχές. Θα συνεχίσουμε να είμαστε συνεπείς μέχρι να τελειώσει η θητεία μας. Θα πρέπει να ψάξουμε για το επόμενο κεφάλαιο. Ελπίζουμε να βρεθεί κάποιος να αναλάβει και να πάρει τον Απόλλωνα στην κορυφή».

Για το αν δεν προκύψει ενδιαφέρον για αγορά: «Δεν θα μπω στη διαδικασία γιατί οδηγήθηκε, απλά θα πω αν δεν προκύψει το ενδιαφέρον για αγορά τότε θα παραχωρηθεί πληρεξούσιο στη διαχείριση της ποδοσφαιρικής εταιρίας είτε από το σωματείο είτε από μια εταιρεία».

Το σκέφτεται να μείνει: «Δεν το συζητά καθόλου ο κ. Κίρζης. Θέλει να φύγει. Όσα λάθη δεν κάναμε την τελευταία 10ετία, τα κάναμε την 11η χρονιά. Όταν κάλεσε τους συνεργάτες του κανείς δεν έλεγε τίποτα και τους ανακοίνωσε την απόφαση με μεγάλη ηρεμία και ψυχραιμία».

Πώς θα πορευτεί ο Απόλλων: «Δεν προχωρά η διαδικασία εξεύρεσης τεχνικού διευθυντή. Θα ψάξουμε ένα υπηρεσιακό προπονητή για να μην δεσμευτεί και η επόμενη διοίκηση. Δεν είναι εύκολο να βρεις προπονητή για τέσσερεις μήνες. Δεν σημαίνει ότι επειδή θα φύγει δεν θα βοηθήσει τον Απόλλωνα ή θα τον εκδικηθεί. Ο ίδιος θα κάνει προσπάθειες εξεύρεσης για αγοραστή. Αφήσαμε περιθώριο τριών μηνών για να μην πει κάποιος ότι δεν είχε χρόνο είτε να δει τα βιβλία, είτε οτιδήποτε. Ο κ. Κίρζης αναλαμβάνει την ευθύνη σαν πρόεδρος της εταιρίας και ελπίζουμε να επαναφέρει τον Απόλλωνα στα ψηλά Έχει πλήρη επίγνωση ο πρόεδρος γιατί έφτασε η ομάδα εδώ. Στεναχωρήθηκε πολύ εχθές και έκρινε πως ο κόσμος του έδωσε το σύνθημα να αποχωρήσει».

Πότε θα υπάρξουν εξελίξεις με το θέμα του προπονητή: «Σήμερα ή αύριο θα βρεθεί προπονητής που θα οδηγήσει την ομάδα στα επόμενα ματς».

Το μήνυμα του στον κόσμο: «Πρέπει να μείνει κοντά στην ομάδα σε αυτή τη δύσκολη χρονιά».

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης