Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΠΟΛΛΩΝΔυνατό «κυανόλευκο» τεστ!

Δυνατό «κυανόλευκο» τεστ!

Ο Μπογκντάν Αντόνε έκανε ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο του Απόλλωνα, όμως το σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ θα είναι το πρώτο του γερό τεστ. Η αποστολή των «γαλάζιων» έχει σαφώς πολύ πιο υψηλό βαθμό δυσκολίας και αποτελεί μία δοκιμασία, η οποία θα είναι ουσιαστικά… προθέρμανση για τη συνέχεια τόσο για τον Ρουμάνο τεχνικό, όσο και για την ομάδα.

Αυτό και μόνο προσθέτει κίνητρο στους πρωταθλητές, στην προσπάθειά τους να πάρουν το τρίποντο και να το συνδυάσουν με πειστική εμφάνιση κυρίως στα μάτια των οπαδών τους. Σε περίπτωση που δώσουν θετικό δείγμα γραφής θα έχουν ως πρόσθετο όφελος το ψυχολογικό «ντοπάρισμα» και την ώθηση που συνεπάγεται μια νίκη επί της πρωτοπόρου στη βαθμολογία.

Από αγωνιστικής άποψης ο κ. Αντόνε περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους ποδοσφαιριστές που θα είναι διαθέσιμοι για να καταστρώσει το πλάνο που θα παρατάξει. Η κατάσταση των Μαυρία, Ζράντι, Γιόστεν, Χουσαΐν θα καθορίσει τις επιλογές του, ενώ προς το παρόν μετρά την επιστροφή των Βα και Σαχάρ. Υπενθυμίζουμε ότι δεν υπολογίζονται οι Σπόλιαριτς (τιμωρημένος), Βούκασιν Γιοβάνοβιτς, Αλεσάμι (τραυματίες). Ο Κολ ανεβάζει ρυθμούς και είναι πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης