Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10

Έκανε λάθη και τα πλήρωσε

Πληρώνει τα δικά του λάθη ο Μπογκτάν Αντόνε και αυτός είναι ένας από τους πιο σοβαρούς λόγους που απομακρύνθηκε. Ο Μάκης Παπαιωάννου του είχε ζητήσει να ξεκινήσουν δέκα μέρες πιο νωρίς την προετοιμασία, αλλά αυτός είχε αντίθετη άποψη.

Έπειτα ήταν τα φιλικά με χαμηλής δυναμικότητας αντιπάλους. Στο τέλος έγινε το φιλικό με τη Νάπολη, αλλά ήταν αργά, αφού δεν μπορούσε να εφαρμόσει το πλάνο που ήθελε για το πρωτάθλημα. Η ομάδα, στα δύο επίσημα παιχνίδια που έδωσε, δεν είχε αγωνιστικό πλάνο, με τους ποδοσφαιριστές να μην γνωρίζουν πως θα αγωνίζονται. Όσο δε για την δικαιολογία, πως αποχώρησαν σημαντικοί ποδοσφαιριστές, αυτό δεν ισχύει πλην της περίπτωσης του Ιωάννη Πίττα. Ο διεθνής φορ, είχε όμως συνεχώς το μυαλό του σε μια μεταγραφή, οπόταν ο Απόλλωνας δεν μπορούσε να του το στερήσει.

Από εδώ και πέρα, οι κυανόλευκοι θα πορευτούν με τον Βλάταν Μιλόγεβιτς, ένα έμπειρο και γνώστη της Κυπριακής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας. Φτάνει και οι ποδοσφαιριστές να ανεβάσουν την απόδοση τους. Ο Σέρβος που θα παρουσιαστεί σήμερα στο Άλφα Μέγα, θα είναι στον πάγκο της νέας του ομάδας, για το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα. Το παιχνίδι είναι μια πρωτης τάξεως ευκαιρία γα τον Απόλλωνα, να κάνει μια νέα αρχή με νίκη και να βάλει την πυξίδα του, στην κατεύθυνση που θέλει ο μεγάλος κόσμος του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης