Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΦανούριος: «Περιμένουμε 1700 Απολλωνίστες»

Φανούριος: «Περιμένουμε 1700 Απολλωνίστες»

Δηλώσεις στα ΜΜΕ παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου, λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Πρόκειται για ένα κλασικό ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ δυνατή και ιδιαίτερα φορμαρισμένη ομάδα όπως είναι Αλκμάαρ. Γνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πιο δυνατή ομάδα του ομίλου, ωστόσο εμείς ως Απόλλωνας θα κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σίγουρα τα βαθμολογικά δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί, δεν είναι ευνοϊκά για την ομάδα μας, ωστόσο στις διπλές αναμετρήσεις με την Ολλανδική ομάδα θα κριθούν τα πάντα.

Στο αγωνιστικό μέρος οι επιστροφές των Νταμπό, Ντιγκινί και Γιοβάνοβιτς είναι στα ευχάριστα για τον κ. Καταλά. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μαυρίας, Ρέσιο, Ογκεντά, Πινακάς, Φιλιώτης, Μαλεκκίδης, Ρομπέρζ και Μάθιου.

Περιμένουμε ότι 1.700 φίλοι της ομάδας θα βρεθούν στην Ολλανδία τις επόμενες ημέρες, εκ των οποίων οι 1.215 θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Δυστυχώς η ζήτηση ήταν μεγαλύτερη από τα διαθέσιμα εισιτήρια κι ως εκ τούτου δεν είχαμε την δυνατότητα να εξυπηρετηθούν όλοι.

Καλούμε τον κόσμο του Απόλλωνα να είναι συντονισμένος με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί η ομάδα μας έτσι ώστε να ενημερώνονται για τις ανακοινώσεις που θα εκδοθούν και θα αφορούν λεπτομέρειες για την αναμέτρηση της Πέμπτης».

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης