Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Diagwnismosfeb23 Ltbanner
Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΠΟΛΛΩΝ«Η στήριξη σας θα είναι όπως πάντοτε αισθητή, μέσα σε πλαίσια αθλητοπρέπειας...»

«Η στήριξη σας θα είναι όπως πάντοτε αισθητή, μέσα σε πλαίσια αθλητοπρέπειας…»

Ενημέρωση από τον Απόλλωνα για τον αποψινό αγώνα κυπέλλου στο «Στάδιο Άλφα Μέγα» με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό το οποίο θα παρακολουθήσει τον αποψινό αγώνα ΑΕΛ – ΑΠΟΛΛΩΝ ότι οι είσοδοι στο στάδιο “Αλφαμέγα” θα ανοίξουν στις 17:00. 

Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια για την ομάδα μας έχουν εξαντληθεί και ότι οι φίλοι της ομάδας μας θα καταλάβουν τη βόρεια κερκίδα του σταδίου. Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα θα χρησιμοποιήσουν τους χώρους στάθμευσης στην Βόρεια πλευρά.

Η Αστυνομία, στo πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί στον αποψινό αγώνα, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα και το άθλημα.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο Στάδιο το αργότερο 30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας. Διευκρινίζεται ότι, φίλαθλοι που θα φθάσουν αργοπορημένα στο στάδιο, δυνατό να εισέλθουν σε αυτό μετά την έναρξη του αγώνα.

Στις εισόδους του σταδίου θα υπάρχει έλεγχος για την κάρτα φιλάθλου και στη συνέχεια, η είσοδος θα επιτυγχάνεται μέσω των περιστροφικών εισόδων (turn – stile) με έγκυρο εισιτήριο. Θα γίνεται επίσης, ειδικός έλεγχος στα παιδικά εισιτήρια και ενδεχομένως να ζητηθεί η παρουσίαση πολιτικής ταυτότητας.

Ανάλογα με την εξέλιξη και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, ενδέχεται οι φίλαθλοι μίας εκ των δύο ομάδων να παραμείνουν στις κερκίδες για σκοπούς ασφάλειας.

Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, θα παραχωρηθεί η βόρεια κερκίδα και θα λειτουργήσει μόνο η Είσοδος Ν2 του σταδίου.

Ξεκαθαρίζεται ότι είσοδος θα επιτραπεί στην κερκίδα η οποία καθορίζεται στο εισιτήριο, σε διαφορετική περίπτωση ΔΕΝ θα επιτρέπεται η είσοδος στο στάδιο.

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των οπαδών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ προς και από το στάδιο, καλούνται να κατευθυνθούν προς ΑΛΦΑΜΕΓΑ Stadium, δια μέσου του αυτοκινητόδρομου {Α6} προς Πάφο, έξοδο προς φράγμα Κούρρη και στη συνέχεια μέσω της οδού Παρθενώνος (1ο στρίψιμο δεξιά). Ακολούθως από την 1η έξοδο {αριστερά} του νέου κυκλικού κόμβου, κατεύθυνση προς το γήπεδο. Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ μπορούν να σταθμεύσουν στους προκαθορισμένους χώρους του γηπέδου για τους φιλοξενούμενους.

Σχετικό σχεδιάγραμμα των δρομολογίων των οπαδών της ΑΕΛ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ καθώς και των χώρων στάθμευσης των φίλων των δύο ομάδων επισυνάπτεται.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης