Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΚίρζης: Kρίναμε πως είναι ο καταλληλότερος

Κίρζης: Kρίναμε πως είναι ο καταλληλότερος

Η διοίκηση του Απόλλωνα και ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, παρουσίασαν επίσημα το νέο προπονητή Βλάταν Μιλόγεβιτς. Ο πρόεδρος των κυανολεύκων ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Σέρβο τεχνικό, τονίζοντας πως δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις.
«Πρόκειται για ένα προπονητή με πολλές εμπειρίες και ένα βιογραφικό το οποίο πολλοί θα ζήλευαν. Θεωρούμε ότι είναι ο καταλληλότερος αυτή τη στιγμή να αναλάβει την ομάδα, γνωρίζει πού έρχεται, όπως γνωρίζει τις προσδοκίες που υπάρχουν και τη νοοτροπία μας.

Να του ευχηθώ καλή επιτυχία, καλή αρχή στο σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής και να πετύχει αυτό που δεν πέτυχε στις άλλες του ομάδες στην Κύπρο και να γράψει κι εδώ ιστορία όπως έγραψε και σε άλλες χώρες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης. Από την πλευρά ο Βλάταν Μιλόγεβιτς, ανέφερε, πως όταν ήλθε η πρόταση από τον Απόλλωνα, δεν το σκέφτηκε καθόλου και απάντησε αμέσως θετικά.


Ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σέρβος προπονητής: «Δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση του προέδρου και μπορώ να πω ότι δεν έκανα δεύτερη σκέψη μετά την επαφή που είχα με τον Μάκη Παπαιωάννου και τον πρόεδρο, οι οποίοι μου είπαν το πλάνο και το όραμα για την ομάδα. Πάντα μου αρέσουν τα δύσκολα. Έφυγαν σημαντικοί ποδοσφαιριστές, που ήταν κλειδιά, ήλθαν κάποια άλλα παιδιά, που σίγουρα θέλουν πίστωση χρόνου. Για μένα είναι μια πρόκληση, ένα στοίχημα, να πετύχουμε όλοι μαζί και θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίξει. Μου είπαν ο Μάκης και ο πρόεδρος τι θέλουν από την ομάδα. Η Κύπρος είναι μέσα στην καρδιά μου και θεωρώ πως είναι βελτιωμένο κάθε χρόνο το κυπριακό ποδόσφαιρο. Όλοι να είναι στο πλευρό μας και να είμαστε θετικοί, να προσπαθήσουμε με δουλειά να πετύχουμε τον στόχο μας».


Aν ο Απόλλωνας θα είναι φαβορί για το πρωτάθλημα και πότε περιμένει πως θα αποδώσει όπως θέλει η νέα του ομάδα ανέφερε:«Κάθε χρόνο το πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό. Αυτό που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή ή να υποσχεθώ, είναι ότι μέσα από τη δουλειά και την υπομονή, θα κάνουμε ότι είναι δυνατό. Αυτή η ομάδα φέτος δεν βγήκε στην Ευρώπη. Από εκεί και πέρα η διοίκηση έχει πάρει ένα ρίσκο φέρνοντας νέα παιδιά».
O πρόεδρος του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης απάντησε και σε ερωτήσεις, σημειώνοντας πως άμα δουλεύεις θα κάνεις και λάθη.
«Είμαι ο μακροβιότερος πρόεδρος και έκανα και λάθη. Πάντα προσπαθούμε σαν διοίκηση να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Το θεωρώ παράλογο στα τόσα χρόνια να μην κάναμε λάθη. Τώρα αν επαναλαμβάνονται θα το κρίνει ο χρόνος».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης