Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΠΟΛΛΩΝΚωνσταντίνου: «Η συνολική παρουσία δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της διοίκησης και του...

Κωνσταντίνου: «Η συνολική παρουσία δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της διοίκησης και του κόσμου»

Στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα σπορ» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος αναφέρθηκε στην ήττα την ομάδας του από τον ΑΠΟΕΛ.

Δεν θέλησε να αναφερθεί στα επεισόδια που διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια του ντέρμπι από οπαδούς των δύο ομάδων, ενώ μίλησε για τη συνέχεια και τη διαφορά που χωρίζει την ομάδα από την κορυφή μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

«Θα μείνω αποκλειστικά στο αγωνιστικό. Κάναμε δώρο τη νίκη στον ΑΠΟΕΛ από μόνοι μας. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Εκείνο που μας προβληματίζει είναι η συνολική παρουσία που δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της διοίκησης και του κόσμου. Έχουμε περιέλθει σε αγωνιστική κρίση και θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε για να εξέλθουμε από αυτήν. Υπάρχουν ακόμη 75 διαθέσιμοι βαθμοί, το -8 δεν είναι απαγοτευτικό αλλά το κάνει η μέχρι στιγμής αγωνιστική συμπεριφορά μας. Μας απογοητεύει και προβληματίζει η επιθετική γραμμή. Η αλήθεια είναι πως ο κ. Καταλά προσπαθεί πάρα πολύ», είπε και μετά από σχετική ερώτηση απάντηση: «Αυτή η κρίση και ο προβληματισμός δεν αγγίζει τον προπονητή. Αγγίζει τους παίκτες, απαιτούμε και έχουν υποχρέωση και οι ίδιοι να ανεβάσουν την ομάδα εκεί που της αξίζει. Οι συνεχόμενοι αγώνες, ναι, έκαναν τη ζημιά».

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης