Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Diagwnismosfeb23 Ltbanner
Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΠΟΛΛΩΝ«Μας λυπεί ο αποκλεισμός από την ΑΕΛ, κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

«Μας λυπεί ο αποκλεισμός από την ΑΕΛ, κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Απογοητευμένος ήταν ο Κωνσταντίνος Μακρίδης μετά τον αποκλεισμό του Απόλλωνα από την ΑΕΛ στα πέναλτι. Ο τεχνικός των γαλάζιων δεν είχε παράπονο από τους παίκτες του, ενώ σημείωσε πως στόχος τους είναι να ενισχύσουν την ομάδα για να βελτιώσει τη θέση της στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Μας αφήνει λυπημένους που αποκλειστήκαμε από την ΑΕΛ. Ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είχαμε ενέργεια, είχαμε ένταση, φτιάξαμε αρκετά πράγματα, όπως και η ΑΕΛ είχε τις ευκαιρίες της. Ελέγχαμε το παιχνίδι. Στην επανάληψη δεν είχαμε τον ίδιο ρυθμό και ενέργεια. Στην παράσταση βάλαμε φρέσκα πόδια, επιδιώξαμε ένα γκολ στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο και στα πέναλτι κάποιος θα νικήσει και κάποιος θα χάσει. Λυπάμαι που δεν δώσαμε χαρά στον κόσμο μας, κοιτάμε μπροστά και το παιχνίδι με την Ανόρθωση».

Η πρόκριση χάθηκε στα 90’ ή 120’ νοουμένου πως ο Απόλλων είχε περισσότερες επιλογές στον πάγκο από τον αντίπαλο; «Όλα τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο, δεν μπορώ να έχω παράπονο, έτσι είναι τα μονά παιχνίδια».

Αλλάζει το πλάνο ενίσχυσης ο αποκλεισμός; ««Δεν θα μπω στη διαδικασία σήμερα να απαντήσω σχετικά με το πόσους παίκτες θα φέρουμε. Το πλάνο μας είναι καθαρό για να ενδυναμώσουμε την ομάδα. Να πάρουμε τον Απόλλωνα σε πιο υψηλές θέσεις».

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης