Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Μας προκάλεσε αλγεινή εντύπωση η κίνηση του κ. Γιανέφσκι...»

«Μας προκάλεσε αλγεινή εντύπωση η κίνηση του κ. Γιανέφσκι…»

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον εκπρόσωπο τύπου του Απόλλωνα Φανούριου Κωνσταντίνου μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ, το περιστατικό Ουάρντα-Γιανέφσκι αλλά και το παράπονο που έχουν.

Οι δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0

«Για μας ήταν μία νίκη που έπρεπε να έρθει με κάθε κόστος και κάθε τρόπο, το καταφέραμε απέναντι σε μία μεγάλη αντίπαλο όπως η ΑΕΛ. Είναι η 3η μας συνεχόμενη, όμως βρισκόμαστε πολύ μακριά από τους στόχους μας. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με την ΑΕΚ στη Λάρνακα. Η έλευση του κ. Αντόνε έφερε αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση, δεν σκεφτόμασταν τίποτα άλλο πέραν της νίκης, δίκαια φτάσαμε στη νίκη. 
Είναι σημαντικό που προστέθηκαν στην εξίσωση αυτή οι μεταγραφές Ιανουαρίου. Πήραμε βοήθειες και γενικά αυτό που πηγάζει από τον Απόλλωνα είναι η αυτοπεποίθηση, αυτό μας έλειψε. Δεν μπορώ θεωρητικά να πω ότι πάμε για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, έχουμε το λιγότερο άγχος μαζί με την Ομόνοια. Εμείς ερχόμαστε από την εξωτερική, έχουμε εμπειρία και ποιότητα και θα παλέψουμε με όλο μας το είναι για διαφοροποίηση των δεδομένων».

Για αγωνιστικά: «Επιστρέφει ο Χαμάς, στο κέντρο της άμυνας θα βρεθούν οι επιλογές. Ο Σαχάρ έπαιξε δεξί μπακ χθες και ήταν αλάνθαστος. Επιστρέφει και ο Φιλιώτης και ο Μαυρίας είναι πανέτοιμος. Θα συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς και πάθος με τον κόσμο μας για να δούμε τι θα πετύχουμε φέτος».

Για τον Πίττα: «Είναι το καμάρι των ακαδημιών μας μαζί με τον Χάμπο, λόγω φόρμας ο Πίττας είναι ο κορυφαίος Κύπριος του πρωταθλήματος. Σοβαρός επαγγελματίας, πάθος για τον Απόλλωνα, βαρετό όνομα που ανταποκρίνεται. Στέλνει μήνυμα και στα υπόλοιπα παιδιά των ακαδημιών ότι με σκληρή δουλειά ίσως πάρουν τις ευκαιρίες τους».

«Ουδέν νεότερο στα διοικητικά και κανένα σχόλιο».

«Μας προκάλεσε αλγεινή εντύπωση η κίνηση του κ. Γιανέφσκι. Ήταν μία άτυχη στιγμή για τον ίδιο όπως και ο χαρακτηρισμός προς τον παίκτη μας. Τέτοιες τοποθετήσεις πρέπει να αποφεύγονται, δεν θα μπούμε σε εμπόλεμη διαμάχη με την ΑΕΛ γι’ αυτό το περιστατικό. Ατυχές δήλωση και δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμού. Ανεξαρτήτου θέση και βαθμολογίας είναι ένα ντέρμπι με την έννοια της λέξης. Είναι πάντα στο 50-50».

«Μπορεί ο Απόλλωνας να πέρασε μία φουρτούνα διοικητική κτλ, όμως αυτό που συμβαίνει στα τελευταία ματς είδαμε πράγματα που μας ενόχλησαν. Αξίζουμε μεγαλύτερο σεβασμό, θα τον απαιτήσουμε και θα τον αποκτήσουμε. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να μπορεί ο Απόλλωνας ν’ αγωνίζεται επί ίσοις όρους».

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης