Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΠΟΛΛΩΝ«Με την υπογραφή Κίρζη η μεταγραφή Ουάρντα...»

«Με την υπογραφή Κίρζη η μεταγραφή Ουάρντα…»

Στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Για το σημερινό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που μας κάνει τη ζωή δύσκολη είτε εκτός είτε εντός έδρας. Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, με 8.500 χιλιάδες και να πούμε ευχαριστώ στον μεγάλο κόσμο μας που εξάντλησε τα εισιτήρια. Δυστυχώς δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε περισσότερο κόσμο. Αν είχαμε περισσότερα εισιτήρια θα τα εξαντλούσαμε. Ευελπιστούμε να του δώσουμε τη χαρά της νίκης που θέλουμε να δημιουργήσουμε και τη δυναμική που θέλουμε για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Η μπάλα είναι στα πόδια μας».

Για τον Ουάρντα και τα υπόλοιπα μεταγραφικά: «Καθρέφτης είναι το γήπεδο. Η μεταγραφή αυτή έχει καθαρά την υπογραφή του προέδρου. Από μόνος του, χωρίς να γνωρίζει κανείς, εννοώ εκπρόσωπος, μόνο ο ίδιος με τον παίκτη και την Ανόρθωση, κατάφερε να κλείσει την μεταγραφή. Μας εντυπωσιάσε το πάθος και η θέληση του παίκτη που έκανε αρκετές υποχωρήσεις για να φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα. Κανείς δεν περίμενε ότι ο Απόλλωνας θα έκανε μια τέτοια μεταγραφή λίγο μετά την έλευση του 2023, από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάτι το προχωρημένο. Δεν θέλουμε να υποσχεθούμε οτιδήποτε, είδατε χωρίς να μιλήσουμε ότι ο πρόεδρος ανέλαβε την πρωτοβουλιά με τον Ουάρντα. Δεν θέλουμε κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά ουσίας».

Για τα αγωνιστικά: «Εκτός θα είναι ο Αλεσάμι, ο ανέτοιμος Χάμπος και για λόγους αγωνιστικούς ο Γιόστεν».

Για το πρόγραμμα που ακολουθεί: «Όπως και να έχει, πάντοτε τα ντέρμπι είναι παιχνίδια τριπλής παραλλαγής. Εμείς βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, είμαστε ο Απόλλωνας. Θεωρούμε ότι είμαστε πάρα πολύ δυνατή, μπορεί να φαίνεται από τη βαθμολογική μας θέση, όμως είμαστε δυνατοί και θα παλέψουμε για το καλύτερο για να πλασαριστούμε στις θέσεις που οδηγούν σε έξοδο στην Ευρώπη».

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης