Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10

Μια ακόμη κίνηση επιθετικού

Στον Απόλλωνα πιέζονται για μια ακόμη μεταγραφή, για ένα επιθετικό που θα έχει το εύκολο γκολ για την ακρίβεια. Υπάρχουν άλλες 5-6 μέρες μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και οι στόχοι έχουν επιλεγεί, σύμφωνα με τον κατάλογο που έχει δώσει στη διοίκηση ο Βλάταν Μιλόγεβιτς.

Άργησαν οι κυανόλευκοι, όμως ποτέ δεν είναι αργά για να βρεθεί ο παικτης που θα κάνει την διαφορά. Το κενό και τα γκολ που σημείωσε στην περσινή περίοδο ο Ιωάννης Πίττας είναι το ζητούμενο για τον Απόλλωνα.

Αν βρεθεί ο κατάλληλος και μπει άμεσα στο πετσί την ομάδας, τότε θα έλθουν και καλύτερες μέρες στο κυανόλευκο στρατόπεδο. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, η ομάδα του Βλάταν Μιλόγεβιτς θα βρει στον δρόμο της τον ΑΠΟΕΛ, στη Λευκωσία. Δεν είναι κομβικό, ούτε καθοριστικό το παιχνίδι, όμως μια εκτός έδρας νίκη θα βοηθήσει τον Απόλλωνα, να πατήσει ακόμη καλύτερα στο πρωτάθλημα και στις τρέχουσες υποχρεώσεις του.

Ο Σέρβος προπονητής δουλεύει για να διορθώσει κάποια αρνητικά στοιχεία που έχει διαπιστώσει, ενώ παράλληλα προσπαθεί να περάσει και την φιλοσοφία του στους ποδοσφαιριστες του.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης